Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2010, 18:12:02
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Daca nu te-ai uitat la alt film, in Avatar sunt destule replici in genul Bush: "Sa luptam impotriva terorii cu teroare", "preemptive strike", chestii de genul asta. Multe apropouri nu doar despre Afganistan aruncate gramada.

Cred ca la acest film m-am uitat, iar daca citesti cu atentie comentariile mele ai sa vezi ca am precizat ca mesajul filmului nu are nimic nou, si ca acelasi mesaj il poti regasi in literatura SF chiar mai veche, cu referire la alte razboaie ce au avut loc de-a lungul timpului. Referirile la razboi sunt mult prea generale ca sa se poata face legatura cu Afghanistanul sau Irak-ul, unii au facut asocierea cu Pocahontas - cucerirea Americii. Campania lui Bush nu se regaseste in Avatar, terorismul nefiind prezent in filmul asta, poate in episodul 2....

Studiile arata ca lumea se uita la tv mai ales la emisiuni care nu-i plac. Ciudat intr-adevar dar asta explica raitingul otv-ului!
Zii si mie care sunt studiile alea, sa ma culturalizez o lecutza. Cred ca gresesti in exprimare, lumea nu se uita la emisiuni care nu-i plac, ci la emisiuni pe subiecte neplacute (crime, violuri, scandaluri etc.), fara ca asta sa implice ca emisiunea nu le place.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
filmul rusesc "Preotul" padrevicentiu Generalitati 9 14.04.2011 11:19:51
Dar filmul "Angora"? anika12 Biserica Ortodoxa si Massmedia 4 21.01.2011 11:25:14
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Filmul "Locul Ingerului" andreicozia Generalitati 2 23.09.2009 16:14:30