Citat:
Si repet: Sf Ap Pavel spune sa ne rugam neincetat. Atunci, daca e sa luam totul litera cu litera, ar trebui capul acoperit TOT timpul, macar aratand incercarea de rugaciune continua, nu?
|
in adevar ce spui in legatura cu acoperirea capului. tot in acelasi adevar stau si acoperirea mainilor si picioarelor. dar stii care e problema omului, intotdeauna, cand ceva nu-i iese pt ca "nu poate" (in fapt, n-a voit destul), da vina pe generatie si pe vremurile "altele", cele de dinainte....ideea asta are priza la "necugetatorii adanci" sa le zic asa :P e mult mai confortabil in felu asta pentru constiita...."Doamne, pana mea, nu vezi ca se poarta pantalonii fara fund? ce vina am eu ca m-am nascut acum?!" mda..ideea e ca nu s-au inventat pacate noi intre timp..is aceleasi de cand lumea; singura diferenta ii ca, nu era dezvoltata tehnologia si nu se multiplicau asa repede.
si revenind la oile noastre..."cum sa-mi pun basma pe cap in sec 21?!" foarte simplu e algoritmu si nu include decat 2 pasi: { dragoste fata de Dumnezeu; credinta } . si explicitarea: atunci cand ai aste in inima, n-ai sa vezi niciodata in jurul tau guri clevetitoare, ochi care-or sa rada de felul in care te imbraci, comporti pt ca mai presus de Dragostea ta, nu e nimic! realizezi ca nu te mantuieste lauda si admiratia omului ci, opusele=>vei avea curaj sa porti basma pe cap mereu...
ca sa raspund anticipat, nu, nu-mi acopar constant capul....dar cand ma voi hotara s-o fac, am sa-I cer ajutorul spre intarire.
ma iertati si Dumnezeu sa ne ajute sa-l iubim!