Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2010, 01:19:44
MariaMagdalena's Avatar
MariaMagdalena MariaMagdalena is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.12.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:

Si repet: Sf Ap Pavel spune sa ne rugam neincetat. Atunci, daca e sa luam totul litera cu litera, ar trebui capul acoperit TOT timpul, macar aratand incercarea de rugaciune continua, nu?
in adevar ce spui in legatura cu acoperirea capului. tot in acelasi adevar stau si acoperirea mainilor si picioarelor. dar stii care e problema omului, intotdeauna, cand ceva nu-i iese pt ca "nu poate" (in fapt, n-a voit destul), da vina pe generatie si pe vremurile "altele", cele de dinainte....ideea asta are priza la "necugetatorii adanci" sa le zic asa :P e mult mai confortabil in felu asta pentru constiita...."Doamne, pana mea, nu vezi ca se poarta pantalonii fara fund? ce vina am eu ca m-am nascut acum?!" mda..ideea e ca nu s-au inventat pacate noi intre timp..is aceleasi de cand lumea; singura diferenta ii ca, nu era dezvoltata tehnologia si nu se multiplicau asa repede.
si revenind la oile noastre..."cum sa-mi pun basma pe cap in sec 21?!" foarte simplu e algoritmu si nu include decat 2 pasi: { dragoste fata de Dumnezeu; credinta } . si explicitarea: atunci cand ai aste in inima, n-ai sa vezi niciodata in jurul tau guri clevetitoare, ochi care-or sa rada de felul in care te imbraci, comporti pt ca mai presus de Dragostea ta, nu e nimic! realizezi ca nu te mantuieste lauda si admiratia omului ci, opusele=>vei avea curaj sa porti basma pe cap mereu...
ca sa raspund anticipat, nu, nu-mi acopar constant capul....dar cand ma voi hotara s-o fac, am sa-I cer ajutorul spre intarire.
ma iertati si Dumnezeu sa ne ajute sa-l iubim!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
tinuta in biserici marlene Tinuta in Biserica 209 01.06.2025 21:06:29
Tinuta barbatului in biserica Hartford Tinuta in Biserica 56 26.05.2025 11:33:59
Imaginea ideala a femeii laice in biserica sophia Tinuta in Biserica 55 22.01.2012 06:11:46
Biserica si discriminarea femeii Golbi_ Despre Biserica Ortodoxa in general 460 08.12.2011 18:19:07
Spovedania trebuie tinuta costel Pocainta 10 29.01.2010 15:08:28