Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2010, 02:21:25
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Talking luchiane draga, permite-mi sa te contrazic, iarasi

luchiane draga, permite-mi sa te contrazic, din nou; vba ceea: 'unde dai si unde crapa' - lol. sau, o alta expresie proverbiala: nu-ti pune mintea cu a prostului, ca-i odihnita'

acuma, fiecare intelege ce voieste, musiu.

PS: a-pro-pos, tot mai rumegi la ciunga aia? vezi ca provoaca gaze; si ingrasa. asa ca... las-o mai moale

hai mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt, in privinta asta, ca ne-am putea certa aci la nesfarsit si fara rost, tot 'lalaindu-ne' aiurea cu replici care de care mai pline de 'intelighentzie' (si de echivoc - lol - si total neconstructive), fara a ajunge nicaieri (invartitul in cerc devine obositor si plictisitor, la o adica).

in ceea ce ma priveste, subiectul 'discutiei' noastre e incheiat! indiferent ce 'apropouri' la adresa mea mai postezi aci (probabil din dorinta obsesiva de a avea 'ultimul cuvant', chiar daca nu-i nici macar catusi de putin relevant in vreun fel sau altul), si cu ce mai 'bati campii cu (dis)gratie', nu o sa ma mai obosesc sa-ti mai raspund, ca nu mai am timp de pierdut (nu ar trebui sa pierd vremea) in discutii desarte
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
a te ruga pentru cineva care nu merita ilinca20 Intamplari adevarate 25 09.02.2012 11:23:26
merita vazut Sf.Asteapta Generalitati 18 30.08.2011 10:25:30
Merita sa cititi! silverstar Generalitati 15 18.10.2010 16:23:41
Un articol ce merita citit cu toata atentia! eduardd Intrebari utilizatori 23 03.08.2010 13:20:32