luchiane draga, permite-mi sa te contrazic, din nou; vba ceea: 'unde dai si unde crapa' - lol. sau, o alta expresie proverbiala: nu-ti pune mintea cu a prostului, ca-i odihnita'
acuma, fiecare intelege ce voieste, musiu.
PS: a-pro-pos, tot mai rumegi la ciunga aia? vezi ca provoaca gaze; si ingrasa. asa ca... las-o mai moale
hai mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt, in privinta asta, ca ne-am putea certa aci la nesfarsit si fara rost, tot 'lalaindu-ne' aiurea cu replici care de care mai pline de 'intelighentzie' (si de echivoc - lol - si total neconstructive), fara a ajunge nicaieri (invartitul in cerc devine obositor si plictisitor, la o adica).
in ceea ce ma priveste, subiectul 'discutiei' noastre e incheiat! indiferent ce 'apropouri' la adresa mea mai postezi aci (probabil din dorinta obsesiva de a avea 'ultimul cuvant', chiar daca nu-i nici macar catusi de putin relevant in vreun fel sau altul), si cu ce mai 'bati campii cu (dis)gratie', nu o sa ma mai obosesc sa-ti mai raspund, ca nu mai am timp de pierdut (nu ar trebui sa pierd vremea) in discutii desarte