![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
luchiane draga, permite-mi sa te contrazic, din nou; vba ceea: 'unde dai si unde crapa' - lol. sau, o alta expresie proverbiala: nu-ti pune mintea cu a prostului, ca-i odihnita'
![]() acuma, fiecare intelege ce voieste, musiu. ![]() PS: a-pro-pos, tot mai rumegi la ciunga aia? vezi ca provoaca gaze; si ingrasa. asa ca... las-o mai moale ![]() hai mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt, in privinta asta, ca ne-am putea certa aci la nesfarsit si fara rost, tot 'lalaindu-ne' aiurea cu replici care de care mai pline de 'intelighentzie' (si de echivoc - lol - si total neconstructive), fara a ajunge nicaieri (invartitul in cerc devine obositor si plictisitor, la o adica). in ceea ce ma priveste, subiectul 'discutiei' noastre e incheiat! indiferent ce 'apropouri' la adresa mea mai postezi aci (probabil din dorinta obsesiva de a avea 'ultimul cuvant', chiar daca nu-i nici macar catusi de putin relevant in vreun fel sau altul), si cu ce mai 'bati campii cu (dis)gratie', nu o sa ma mai obosesc sa-ti mai raspund, ca nu mai am timp de pierdut (nu ar trebui sa pierd vremea) in discutii desarte ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu am postat cu nici un apropo... daca am ceva de zis cuiva ii zic direct, n-am de ce sa ma ascund dupa cuvinte. citeste mai relaxat si ai sa vezi ca n-am nimic cu nimeni si mai ales cu tine... Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
a te ruga pentru cineva care nu merita | ilinca20 | Intamplari adevarate | 25 | 09.02.2012 11:23:26 |
merita vazut | Sf.Asteapta | Generalitati | 18 | 30.08.2011 10:25:30 |
Merita sa cititi! | silverstar | Generalitati | 15 | 18.10.2010 16:23:41 |
Un articol ce merita citit cu toata atentia! | eduardd | Intrebari utilizatori | 23 | 03.08.2010 13:20:32 |
|