Ce faci ca sa scapi de ura?
De ceva vreme nu reusesc sa-mi inteleg sotul, simt pentru el un singur lucru URA. Dar traiesc cu speranta ca voi reusi sa scap de acest sentiment deoarece cred in ajutorul lui Isus si al Maicii Domnului. Mai ales ca avem si un copilas minunat dar asupra caruia a inceput sa se reverse toata dusmania din sufletele noastre. Desi are doar un anisor plange la fiecare cearta si este foarte agitat de cate ori ma simte nelinistita. Cum se poate ajunge de la dragoste nemarginita la ura nemarginita? Mai exista cale de inoarcere? Cred ca ne iubim incontinuare si desi suntem oameni cu frica lui Dumnezeu ne aruncam cuvinte urate si vorbe nedrepte. Personal, chiar daca "maine" va trebui sa ma despart de el, ma intereseaza un singur lucru: sa scap de sentimentele de ura pe care le simt zilnic pentru acest om.Prefer si saracia si singuratatea dar vreau liniste sufleteasca.
Acest sentiment ma domina si imi macina sufletul. Nu am pace si liniste, nu ma pot concentra la nimic...Cum sa scap? Care-i leacul pentru asa ceva?
|