Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2010, 22:45:26
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Dragii nostri va multumesc din suflet tuturor care sunt alaturi de noi fara de care nu puteam plati chiria neati salvat de multe ori si acum ma rog pentru dumneavoastra dragii nostri ca pentru noi cu sanatate si tot ce va doriti ,ma rog la Dumnezeu ca situatia in care ne aflam sa revina la normal sa scapam din situatia asta ma uit la iulia si seara plange si se roaga in casa pentru putere si credinta ,multi oameni sunt necaziti si neputinciosi din cauza greutatii altii isi iau zilele iar altii cad prada pacatelor .Noi insa cu credinta in Dumnezeu trecem greu mai mult cu ajutorul oamenilor cu suflet mare peste tot ce ne doboara cu zile ,sunt oameni si oameni atat cat avem credinta mare in Dumnezeu si ne rugam cu credinta Dumnezeu ne ajuta cand nu ne asteptam sau cand suntem in pragul disperarii asa cum o persoana foarte importanta pentru noi nea salvat mereu cand nici nu ne asteptam sii datorez mult ,ma voi ruga mereu cu familia mea pentru domnul aurel si du,neavoastra ,Dumnezeu sa va dea sanatate la toti si tot ceva doriti si noua putere sa avem ce sa le punem pe masa copiilor nostri o felie de paine si ce da Dumnezeu pe langa cei care vor sa ne mai intinda o mana de ajutor sau sa se roage pentru noi va rugam sa ne ajutati Dumnezeu va da darul inapoi tatal sotiei mele Bucevschi Vasile acum doi ani a fost omorat de atunci sotia mea nu este zi sa nu mearga la sluzba sa se roage pentru el ,pentru ea a fost un soc foarte mare il viseaza mereu ca e imbracat in alb si o cheama sa mearga cu el dar chiar acolo unde la gasit nu stiu ce inseamna ea dat de pomana a pus mereu acatist pentru el ,va rugam rugativa pentru noi si care poate sa ne ajute ajutatine sa iesim din acest impas greu in care ne aflam cu ce puteti dumneavoastra ,emailul nostru este dumi_emil@yahoo.com ,Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute sa ne ajute si pe noi .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune, va rog VelvetSky Rugaciuni 11 13.06.2012 19:33:24
RUGACIUNE iosif Pocainta 12 17.03.2010 22:47:50
Rugaciune anirod Umanitare 3 05.05.2009 14:25:12
La rugaciune Hartford Stiri, actualitati, anunturi 10 09.08.2008 20:31:49
o rugaciune alexa.oni Generalitati 9 07.07.2008 15:37:44