![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Va dorim din suflet un Craciun fericit alaturi de toti cei dragi dumneavoastra cu multa sanatate si bucurii si anul sa va aduca multa credinta si putere de munca ,de departe de voi si cu sufletul mereu ne gandim la dumneavoastra cu drag ,Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute sa ne ajute si pe noi .La multi ani ,cu mult drag familia Dumitrescu dumitru emil ,.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
dragii nostri va dorim din inima un calduros la multi ani si tot ce va doriti dumneavoastra in acest an ,fie ca acest an sa va aduca multa prospetime in tot ce va doriti ,copilasii nostri sunt bine cresc eu nu mai lucrez ma dat afara mau anuntat inainte de craciun ca nu mai lucrez la firma deoarece nu au de lucru in aceasta iarna deloc si nu ma pot plati si inca nu miam gasit deloc dar merg la taiat stuf in balta si iau 4 lei pe un snop macar 30 de lei sa castig pe zi pana mai trec sarbatorile ca acum nimeni nu angajeaza foarte greu ne este da sa fie sanatate ceea ce va doresc si voua tuturor eu nu mai am net am intrat de la un vecin dar celor care doresc sa vb cu noi va dau un nr unde ne gasiti 0748631153 ,dumnezeu sa va ajute si sa va dea tot ce doriti cu sanatate tuturor,multumesc pentru tot doamna mirela mereu sunteti in rugaciunile noastre .
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumim ca sunteti alaturi de noi in aceste momente care pentru noi sunt foarte rele avand in vedere ca nu stim cum sa ne descurcam si dumneavoastra sunteti mereu alaturi de noi si ne ajutati poate in curand voi putea pune si niste poze cu familia mea si eu pe acest forum ,va doresc din suflet sanatate si putere de munca sa treceti cu bn peste orice ,daca doriti sa ne ajutati puteti sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email pe adresa dumi_emil@yahoo.com ,nu avem alt ajutor de nicaieri va suntem recunoscatori si va punem mereu in rugaciuni si acatistele noastre pentruca nu avem cum sa va intoarcem darul inapoi rugativa si pentru noi scumpii nostri prieteni care neati fost si ne sunteti alaturi poate voi putea rezolva si eu sa intru inapoi la un servici cat de curand ca cu cat avem nu ne putem descurca deloc ,Dumnezeu sa va ajute si sa va calauzeasca pasii sa ne ajute si pe noi .Amin.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumim d-nei sau d-lui anonim pentru tot.
Vom posta aici din nou datele noastre de contact pentru cei care au inima buna si doresc sa ne ajute sa iesim din aceasta situatie trista in care am ajuns... fara loc de munca si cu trei copilasi care plang de foame. Banca Transilvania SUCURSALA TULCEA STRADA BABADAG NR 15 BL7 PARTER NR CONT: RO09BTRL03701201T06955XX in lei RO081BTRL03704201T06955XX IN EURO Cod SWIFT: BTRLRO22 Titular : DUMITRESCU DUMITRU EMIL dumi_emil@yahoo.com Multumim tuturor care ne-au ajutat pana in prezent si pentru care inaltam rugaciuni la Dumnezeu. Va rugam nu ne lasati copii sa rabde de foame. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Multumim din suflet doamnei sau domnului anonim datorita dumneavoastra am putut plati chiria si am luat de mancare am pus si voi pune in continuare acatist pentru raposatul bunic al dumneavoastra Dumnezeu si Maica Domnului sal ierte si sal ea dea drapta Tatalui iar pe dumneavoastra si familia dumneavoastra sa va ajute si sa va dea tot ce va doriti caci neati ajutat foarte mult si nu ne putem gasi cuvinte de multumire in fata tuturor ,Dumnezeu sa ne ajute sa iesim din aceasta incurcatura care suntem ,cu ajutorul unor oameni cu suflet mare am reusit sa ne platim chiria caci cu serviciul nu sa pututrezolva nimic mai merg cu ziua sa fac banuti de mancare cand gasesc ,ne este foarte greu si va imploram din suflet daca aveti posibilitati sa ne ajutati caci numai cu ajutorul oamenilor cu suflet mare putem depasi aceasta situatie ,sotia mea sa apucat de impletit si crosetat eventual sa le vindem pentru a le gurii ,nu intru des pe forul deoarece nu mai am internet dar care doriti sa ne ajutati cu orice puteti trimite la adresa care a postato Doamna Gabriela care ne cunoaste foarte bine ,va doresc din suflet multa sanatate in primil rand caci este cel mai important caci Dumnezeu ne ajuta prin credinta care o avem ,Doamne ajuta .
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragii nostri ,in primul rand sarut mana si buna ziua cu respect ,stiu ca multi prieteni asteapta vesti despre noi cum mai suntem si cum ne mai descurcam cu sanatatea suntem cam rau cristi este cam racit si eu sunt cu o mana ranit in urma unui accident nu miam gasit nici de lucru ne descurcam foarte greu in aceste momente mai ales ca eu acum nu prea pot sa mai fac nimic din cauzei rani cam mi sa facut de la stuf ,mia intrat in palma cosia la taiat stuf si mi sa infectat acum sa dat drumul la infectie dar tot mai iau antibiotice .Este tare greu va spun din suflet sunt cu moralul la pamant si mie tare frica sa nu fac o depresie din cauza grijilor si a datoriilor deja avem la administratie si nu stiu cum ii vom da ca proprietarul este tare suparat pe noi ca nu achitam ,Iuliana lucreaza matura scarile unui bloc si ea 200 de lei pe luna ,e tare greu va spun sincer si vreau sa va rog din inimi sa nu ne uitati si sa va rugati pentru noi sa iesim din acest impas care suntem ,stiu ca multi dintre voi va rugati pentru noi si va rog din inima sa va rugati in continuare ca cu ajutorul lui Dumnezeu sa trecem peste aceste necazuri va rugam din inima si care doreste sa ne ajute ajutatine ca nu avem pe nimeni de ajutor inafara de Maica DOmnului ,Dumnezeu si Iisus Hristos ,va multumesc si sa stiti ca ne rugam pentru toti in fiecare acatist si la fiecare sluzba care mergem ne rugam atat pentru voi cat si pentru noi ,daca doriti sa ne vizitati sau sa vb cu noi cu un sfat sau o vb buna tare near fi de folos in aceste momente ,noi speram ca sunteti sanatosi si bine si Dumnezeu sa va dea tot binele din lume cu sanatate si tot ce va doriti caci speranta este in puterea lui Dumnezeu si daca ne rugam cu credinta si lacrimi ne ajuta ,cred ca Dumnezeu ma intarit si nu am cazut intro depresie ,copii cresc si cand voi putea voi mai pune niste poze cu noi si sper in curand caci sunt multi care doresc sa ne vada ,va doresc din suflet multa sanatate si bucurie in familie cu Doamne ajuta ,nu ne lasati va rugam din suflet rugativa pentru noi ,ajutatine ,Dumnezeu sa va ajute si sa va dea sanatate ,numai bine va dorim si Doamne AJUTA .
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune, va rog | VelvetSky | Rugaciuni | 11 | 13.06.2012 19:33:24 |
RUGACIUNE | iosif | Pocainta | 12 | 17.03.2010 22:47:50 |
Rugaciune | anirod | Umanitare | 3 | 05.05.2009 14:25:12 |
La rugaciune | Hartford | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 09.08.2008 20:31:49 |
o rugaciune | alexa.oni | Generalitati | 9 | 07.07.2008 15:37:44 |
|