Citat:
În prealabil postat de voxdei55
AMICE...nu sant nimic din ce ai zis mai inainte ,ci mai dregraba un pic mai aeresit la minte decat tine.Faci parte din grupa ignorantilor,a celor care s-au oprit cu gandirea la un nivel medieval si care habar nu are nici de istorie,nici de religie decat ce i s-a servit gata preparat si revelat si care spera cu ignoranta sa sa mosteneasca raiul.Succes....
|
Vezi ca cei care sunt aeriti la minte au sansa sa-i traga curentul...sau , sa-si piarda tot rationamentul.
Eu fac parte din categoria crestinilor care au primit adevarul asa cum s-a transmis prin Sfanta Biserica, iar tu faci parte din cate vad din categoria celor ca Ap. Toma ("daca nu voi vedea semnul cuielor...daca nu voi pune degetul meu in coasta Lui...NU VOI CREDE"...)..."pt. ca M-ai vazut Tomo ai crezut, dar fericiti cei ce nu au vazut si au crezut.."
Eu nu astept sa mi se serveasca Raiul pe "tavita", ca nu-s NP. Ma lupt pt el, insa nu-s ca tine sa-l caut in istorie si in cercetari stiintifice...
Mare grija, ca Ap. Pavel a fost numit pe nedrept nebun...(Pavele, Pavele, multa ta invatatura te-a dus la nebunie)...