Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2010, 15:51:18
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Religia: Ortodox
Implicit de stiut

Citat:
În prealabil postat de nobodyin Vezi mesajul
iehovisti sint crestini??????de unde ai scos-o si pe asta?crezi ca sfintele sinoade si anatemele au fost intemeiate de dragul vorbiri in desert?crezi ca cuvintele mantuitorului sint vorbe goale????????in cazul asta te-ai cam luat la vorba cu ei!!!!atentie mare daca esti ortodox sa nu te traga in intuneric.nuuuuuuuuuuuuuu ei nu cred in iisus!!!!
AMICE,..esti total dezinformat despre iehovisti.,sant crestini,cred in Hristos dar nu accepta treimea in forma prezentat de ortodoxism,considerand duhul sfant ca fiind forta cu care lucreaza Dumnezeu si care nu poate fi egala lui,..ci i se supune.Sinoadele..sau adunarile(congrese)ierarhilor crestini..au fost precedate de discutii aprinse si de cele mai multe ori contradictorii.In primul sinod de la Niceea chiar au fost violente,cel pa care il numim astazi sfantul Nicolae l-a lovit pe episcopul Arie si a propus excomunicarea sa pentru ca sustinea originea umana a lui Iisus cu parinti biologici pamanteni.Problema e ca avea multi sustinatori care s-au incaierat intre ei iar arianismul inca mai exista si astazi...prin Bulgaria si Turcia.Vorbele Mantuitorului sant mai actuale ca niciodata...dar mi-e teama ca daca Iisus ar veni in acest moment si s-ar uita in Biblie...nu stiu daca si-ar mai recunoaste vorbele dupa cate transformari au suferit.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Despre Biserica Ortodoxa... amatyyy Despre Biserica Ortodoxa in general 0 03.07.2009 11:19:58
Biserica Ortodoxa din Ucraina SSB Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 5 18.04.2008 15:40:07
cum catehizati un fost sectant? urzicuta Biserica Ortodoxa Romana 28 29.08.2007 00:51:30
Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa? Va_iubesc Despre Biserica Ortodoxa in general 244 20.05.2007 00:46:46