Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.03.2010, 15:08:39
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Cine ți-a cerut să te abții? Acolo am scris în versuri că uneori e bine să te abții, așa în general, ție ți-am zis că să nu te sfiești, dar în general e bine să te abții, nu tu ci oricine... de la prostii... așa e rima.

Și care e erezia? Sau faptul că tu nu crezi că ei sunt prooroci, atunci e musai erezie?

Da, poate schimba sensul, dar cine sunt fiii lui Dumnezeu? Cine sunt frații și surorile Domnului nostru Iisus Hristos? Cei ce primind Cuvântul lui Dumnezeu trimis de Tatăl, Îl plinesc, și plinindu-L aduc roade: unii 30, alții 60 și alții 100... nu pentru slavă de la oameni ci așa doar din dragoste pentru neprihănirea lui Dumnezeu și a fiiilor Lui.
Stii ce ma amuza acum? Faptul ca eu, care nu cred in Dumnezeu, incerc sa demonstrez erezia lor si a ta.
Proorocul care se numeste pe sine prooroc, nu e prooroc.
Sfantul care isi da seama ca are viata sfanta si zice "sunt un sfant", nu mai e sfant.
Una e sa zici "sunt fiu al lui Dumnezeu" si alta e sa zici "sunt sfant".

Si ce au proorocit acesti profeti de care vorbesti?
Cati sunt?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 13:11:11
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 17:51:44
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! mihailt Generalitati 17 28.04.2009 13:53:20
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 24.03.2009 11:02:21
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 07.03.2009 15:09:42