![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-a rastignit pentru toti dar NU CONDITIONAT. Unde scrie ca Hristos a pus drept conditie a urmarii lui sa fii prins in nu stiu ce bisericuta sau religie. El a spus doar URMATI-MA, copiati-ma, imitati-mi FELUL DE A FI SI DE A PRIVI LUCRURILE, nu faceti bisericute IERARHII PESTE IERARHII si dati-va in cap unii la altii. Bun, noi suntem acum ortodocsi ca asa ne-am nascut dar de ce trebuie sa-i privim cu superioritate pe altii si sa-i facem eretici? Doar pentru ca urmasii LUI ne-au cerut acest lucru invocind ca asa li s-a cerut? Care era de fapt scopul acestora? mie mi se cam pare un scop de pozitionare geo-politica care este si el de inteles,.... si eu ii sunt recunoscator,.. insa ASTAZI cred ca ne putem indeparta de acest scop arhaic si inainta pe drumul cel ADEVARAT indicat de HRISTOS si CRESTINISMUL adevarat care este DOAR IUBIREA! si nu politica! Eu nu am citit ca Hristos ar fi devastat sau certat religiile altor triburi de goimi, ne-iudaice ci dinpotriva le-a laudat ce dovezi de SUFLETE si INIMI le-a oferit in peregrinarile Lui, spunind ca unii dintre ei chiar sunt mai inaintati duhovniceste chiar decit multi iudei de-ai Lui, si acei inaintati nu erau nici macar botezati! Deci pentru mine asta spune MULTE in privinta felului respectuos cu care trebuie sa ne tratam VECINII si alte religii, fara sa-i "incurajam" cu injuraturi si bite sa se boteze asa cum au facut-o cruciatii si Inchizitia Last edited by andreicozia; 06.04.2010 at 03:52:58. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Paraclisul Prea-Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu | costas01 | Intrebari utilizatori | 2 | 13.05.2010 21:47:33 |
Un semn de la Dumnezeu: Aparitia Sfintei Cruci la Atena in 1925 | orthodoxia.i.thanatos | Intamplari adevarate | 60 | 12.04.2010 11:22:17 |
Minunea pogorarii Sfintei Lumini de Dumnezeu la Ierusalim vestita pe euronews | mihailt | Generalitati | 1 | 05.04.2010 03:23:00 |
DUMINICA POGORARII DUHULUI SFANT | SSB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 11.06.2008 19:37:23 |
Duminica Pogorarii Duhului Sfant | SSB | Despre Sfanta Scriptura | 0 | 11.06.2008 15:24:13 |
|