![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La fel se intampla si cu dependentii de droguri, au cunoscut o senzatie, s-a creat o dependenta, un precedent...si desi unii se indragostesc de acest gen de persoane, cu o anumita experienta de viata...pe unii ii fereste Dumnezeu de astfel de pasiuni. De ce iti imaginezi ca nu sunt acceptati pentru preotie, baietii cu anumite experiente in trecut (chiar daca nu din vina lor)?...tocmai pentru faptul ca au fost corupti, si exista posibilitatea sa dezvolte o dependenta in timp pentru acea experienta concreta, o dorinta de a reveni la ceva...ce au trait. Daca eu nu as avea dreptate, Biserica ar accepta in treapta preotiei pe oricine, o data ce s-a spovedit...insa nu e asa, iar asta e in firea lucrurilor, si absolut fiecare din noi...are dreptul sa se ferasca de ceea il sperie, sau il indeparteaza de cineva, si nu ii da sentimentul ca poate contrui o casa cu acea persoana...iar asta e doar ajutorul lui Dumnezeu, si paza lui. In viata trebuie sa te si feresti de anumite lucruri, oameni, si e bine sa simti aceste lucruri...si sa nu fortezi lucrurile, cand ele nu vin de la sine...parerea mea bine conturata, si chiar experienta mea de viata...pentru care ii multumesc lui Dumnezeu! Deci nu cred ca e nesiguranta, e chiar o anumita siguranta de a merge pe drumul tau...care nu e la fel cu al celuilalt, si nu trebuie sa fie asa...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ce fel de om v-ati casatori? | aradeanu | Generalitati | 179 | 21.07.2014 17:22:04 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
cine ma ajuta? | Hartford | Muzica Bisericeasca | 4 | 30.09.2010 04:03:37 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
|