Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.04.2010, 19:30:02
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
@ Alin

@ Noesisaa

Interesant punctul tau de vedere.
Nu pot sa-l critic pe monahul Vladuca, nu stiu suficiente despre el.
Nici nu e nevoie sa stii nimic despre el. E de ajuns sa asculti ce aberatii spune. Si nu e monah.

Citat:
Apropo de ascultare, Noesisaa.. cam unde ai incadra tu urmatoarele fapte:
-impartasirea cu ereticii
-participarea la rugaciunile ereticilor
Nu stiu cat de constructiv este sa indreptam discutia asupra persoanei mele. In primul rand, din punctul de vedere al BOR, catolicii nu sunt eretici. Schismatici, da. Dar este o nuanta foarte importanta. BOR recunoaste ca vailde (da, un termen occidental) toate Sf Taine facute in BC. Si apoi eu sunt intr-o situatie mai speciala, nu actionez de capul meu, si niciodata nu am contestat BOR. In continuare ma consider in linie cu directia oficiala a BOR, imi iau credinta in serios si nu o neglijez pe motiv ca n-am unde, dom'le. Daca gresesc, este pacatul meu personal.

Citat:
-nepurtarea baticului si fustei in biserica
Da, cred ca ma imbrac mai modest decat multe dintre cele de batic-si- fusta-pana-in-pamant-purtatoare. Plus ca incerc sa ma imbrac modest nu numai cand merg la biserica, ci tot timpul... O chestie total neesentiala de altfel cand o compari cu demonizarea episcopilor si Patriarhului BOR, contestarea permanentei si infinitei lucrari a Sf. Duh prin preot, contestarea unei hotarari luate in sobor de BOR (cea cu calendarul...), promovarea de invataturi total gresite (cea cu sfintirea aghiesmei e de fapt o Sf Taina), instigare la bigotism, semi-doctism, si altele si altele...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Stie cineva? delia31 Biserica Ortodoxa Romana 8 06.12.2013 20:08:13
Stie cineva...? Noesisaa Generalitati 14 07.05.2011 12:05:14
stie cineva felixlivadaru Din Noul Testament 6 25.08.2010 00:31:42
Stie cineva??????? pui Generalitati 10 24.10.2008 12:46:18
Stie cineva..???? tigerAvalo9 Generalitati 6 20.09.2008 17:18:04