Citat:
În prealabil postat de Doriana
Ai dreptate. Insa lasa-ma pe mine sa port povara faptului ca judec iar tu uita-te in jur si vezi daca am dreptate. In orice biserica sunt probleme; ele trebuie rezolate. Daca bagam gunoiul sub pres nu facem decat sa mergem din rau in mai rau iar biserica va pierde teren din ce in ce mai mult.
|
sa-ti spun un secret, biserica nu pierde teren pentru ca e trupul lui iisus si el nu o lasa caci sar contrazice
"pe aceasta piatra voi zidi biserica si portile iadului nu vor birui". asa ca nu imi fac griji .in ceea ce priveste unii oameni care fac pacate nu poate nimeni sai faca sa renunte cu forta cu atat mai putin sai mantuiasca de aceea si domnul zice
"cel ce vrea sa vina dupa mine" BC in occident a incercat forta si sa ales cu reformatori si secte.deci forta nu e de la dumnezeu. datoria bisericii este doar de a face cunoscut mesajul ,sfinti si binecuvanta. in ceea ce priveste asistenta sociala poate merge la extreme si este cunoscut vor fi unii care vor profita si astfel sar incuraja lenea.cazurile adevarate ,si se vede ,sunt marginalizate in schimb profita unii care nu merita.preotii fac si misiune dar daca nu se vede ,este pentru ca o fac in liniste nu o striga caci asa ne invata mantuitorul sa le facem in ascuns sa le rasplateasca doar dumnezeu la momentul cuvenit nu sa fim laudati de oameni caci am pierde rasplata vesnica.daca ati intelege si spiritual lucrarea bisericii ati vedea si rezultatele ei.BO lucreaza cu taine si de aceea nu se vad rezultatele dar daca de 2000 de ani inca existam inseamna ca inca suntem pe drumul cel bun.
"in lume necazuri veti avea ,veti fi huliti si ca pleva de pe arie dar indrazniti "