Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2010, 16:36:41
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Garrett Vezi mesajul
De ce sa nu se implice Biserica activ in societate? De ce sa nu faca prozelitism? Oamenii sunt ca oile, nu? Trebuie sa le arati drumul. Nu cum facea Biserica Catolica in trecut. Dar ceva trebuie facut. Oamenii se pierd din ce in ce mai mult de Dumnezeu, de credinta, de valori si morala. Ateii au ajuns astazi un bun de pret! Ei macar "cred" in ceva.
Si acum sa vedem reactia ateilor ca i-ai facut oi.... i-ai retrogradat de la maimute :)
Cred ca sti si tu treburile alea cu liberul arbitru. Si tu sti ca preotul nu trebuie sa iasa in strada sa tina predica cum se facea la inceputul crestinismului ca acum nu mai e o idee noua, deja stiu toti ce si unde pot sa gaseasca. Dupa cum vezi cei interseati ca tine si multi altii de pe forum au stiu sa caute in biserica.

Citat:
În prealabil postat de Garrett Vezi mesajul
De ce aud mai des despre bursele de studii oferite de fundatia Dan Voiculescu (e doar un exemplu) decat despre ultimul centru de ingrijire a batranilor deschis de Biserica, sau despre ultimul centru de reabilitare deschis de Biserica etc. Intelegeti ce vreau sa spun?
Tu ai spus-o.... pulsul vremii... Zeitgeist! Nu vezi cum spun ateii? "Eh biserica e invechita, nu mai e la moda, asa ca actiunile sale intra in aceeasi categorie". Si atunci daca biserica nu mai e la moda intra VIP-urile exeple de viata in locul lui Hristos Dumnezeu! Mai vezi ca undeva prin Romania (Valea Plopului parca...) un parinte a deschis un mega centru de ajutorare pentru orfani si femei singure si l-a deschis nu cu milioane ca cei care fac acte de caritate, ci din mai nimic. Banul vaduvei acolo se vede!

Last edited by FiulRisipitor; 13.04.2010 at 16:39:34.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ascultarea de Biserica - pana unde ? Erethorn Biserica Ortodoxa Romana 30 03.08.2012 14:14:51
O biserica unde se fac cateheze Elenis Generalitati 18 14.04.2011 22:32:33
Despre ura.. Cum iertam celui ce ne uraste si e greseste ionut12 Generalitati 0 28.09.2010 23:46:17
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 54 12.11.2009 13:54:22