Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.04.2010, 12:37:29
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Si cum se manifesta aceasta insuflare?
Si de unde stii ca informatiile pe care le primesti sunt de la Dumnezeu?
uite așa,

păi le recitesc și le lovesc de piatra Credinței și dacă văd că nu scheaună nici un copoi al babilonului, vre-o pisisikăă a egipetului sau o fată morgană a deșerților atunci tind să cred că am fost sub insuflarea Duhului Sfânt și nu a lui nenia cu tanti grijania ce se distrează de mine la o cafia neagră, fierbinte, aburindă.

Sau alteori întreb pe îngerul marelui sfat: Biserica, proorocii, duhovnicul, citesc din Cărțile Împărăției, caut să mă luminez de sus de la Lumina Lui Dumnezeu.

Sau alteori pur și simplu nădăjduiesc să nu fi greșit crezând.

Sau alteori e suficient să mă smeresc și să nu mai păcătuiesc, deci să nu caut să mă îngâmf cu ispistețimea întîietății, și simt că fac binele și că văd din nou, căci pare că am și ieșit din lăcomie cu toată vrednicia ei.

Last edited by vsovivi; 27.04.2010 at 12:43:12.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 13:11:11
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 17:51:44
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! mihailt Generalitati 17 28.04.2009 13:53:20
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 24.03.2009 11:02:21
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 07.03.2009 15:09:42