Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 19:06:20
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Am mai zis eu, postarile astea ale tale fac parte din terapie.
Păi e vorba de terapia noastră și nu numai a mea... și trebuie să ne tratăm definitiv de virujul necredinței... cât mai e timp.

Deci ai văzut Edenul, ai văzut taină? Te-ai uitat din satelit la Rai? Ai văzut locul unde a intrat păcatul în gLume prin primii oameni? Vechiul Rai este la răsărit de Pucioasa, căci la Pucioasa Glodeni a fost plămădit omul din țărână și de acolo a fost dus și așezat în Raiul desfătării, la Pătlăgeanca, pe care păcătuind l-a pierdut. Dar bârna e mare pentru unii... și de ce căutați în altă parte Vechiul Eden pierdut? El era de mult sub ochii noștrii! Sau nu a fost cine să vadă, căci au crezut că a dispărut de pe pământ ori că a fost ceva imaginar... A fost și este real și tainc totodată, și din mijlocul Edenului ieșea un râu și de la Rai se împrțea în 4 brațe, și în mijlocul Raiului erau pomii Cunoștinței binelui și a răului dar și pomul Vieții. Deci Raiul nu e totuna cu Edenul, ci în Eden a sădit Dumnezeu un Rai.

Last edited by vsovivi; 10.05.2010 at 19:14:07.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 13:11:11
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 17:51:44
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! mihailt Generalitati 17 28.04.2009 13:53:20
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 24.03.2009 11:02:21
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 07.03.2009 15:09:42