Citat:
În prealabil postat de Doriana
Deci ai fost fericita cum nu se poate descrie, ai avut mari bucurii, nu era hipnoza [ atentie!] dar acum te-ai trezit...la ce te-ai trezit, ca eu nu inteleg. Si la ce buna trezirea dintr-o fericire reala si ne-indusa?
|
eu spun sincer ceea ce am trait si simtit in fiecare etapa a vietii mele, dar din unghiul actual de vedere. Nu neg nici una din experientele mele sufletesti si nu ma dezic de ele pentru ca ele, toate, m-au format si ma vor urmarii pana la Judecata finala, cu ele de mana v-a trebui sa stau inaintea Domnului si sa dau socoteala pentru toate. Ceea ce pot sa fac este nu sa neg ceva ci sa-mi asum toata responsabilitatea.
Probabil si tu ai avut anumite momente de fericire, de bucurie reala, de exaltare, poate te-ai indragostit si ai avut impresia ca acel om este 'printul' cel mai frumos, cel mai bun ,cel mai atent din lume. L-ai vazut ca pe cel mai desavarsit om, cel mai dorit , fara de care nu ti-ai fi putut imagina viata, pentru care ai fi putut sa-ti dai viata pentru el fara sa clipesti.Si sper ca nu ai avut experienta mea trista ca ulterior sa descoperi ca viziunea ta despre acelasi om sa devina una total diferita .Sa constati ca ai fost mintita, inselata, manipulata, ca doar ai fost folosita ,pana a avut nevoie de tine, ca acea mare fericire a devenit cel mai mare chin, ca te simti legata ,incorsetata si nu mai poti da inapoi fara sa-ti pierzi si bruma de respect si atunci incerci sa pastrezi aparentele doar de fatada.
Sti, trezirea se face automat.Nu intelegi nici optica fericirii si nici optica durerii.Totul este doar in capul omului,totul este o scoala si un examen, un drum unde Tatal Ceresc calauzeste pe toti cei ai Sai fii.Trezirea se face de obicei prin altii, tu doar constati faptul si te miri si nu poti sa-ti explici cum atata timp ai privit mereu acel obiect si nu l-ai vazut,ai auzit mereu aceeasi melodie, dar n-ai inteles sensul cuvintelor,ai citit aceleasi versete, dar acum ele au cu totul si cu totul alta semnificatie, ai crezut orbeste intr-un om si acum constati ca vorbele lui sunt atat de denaturate , de false, de lipsite de logica.