Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 10:27:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Higinia Vezi mesajul
Sunt afectata de ambele.Deznadezdea ca nu voi gasi raspuns la problemele mele este amplificata practic de faptul ca vad mult rau in lume.Nu se schimba nimic in bine si mergem din rau in mai rau.Neavand nici un raspuns de la Dumnezeu,pic in depresie.Admir persoanele care desi a trecut o lunga perioada de timp de cand se roaga pentru implinirea unui fapt inca mai spera ca se va implini.M-am rugat pentru un anumit lucru a carei neimplinire ma facea sa sufar in permanenta si mereu speram si ma rugam la Dumnezeu ..si dupa un an de rugaciuni am realizat ca toate sperantele mele au fost in zadar si ca nu se mai poate face nimic pentru implinirea dorintei.
Incercati sa va concentrati asupra raului care va afecteaza in mod direct, in special deciziile personale.

Poate ne spuneti si noua care este acel lucru pentru care va rugati.
Va este cu adevarat util?
Sunteti sigura ca Dumnezeu nu are poate alte planuri mai bune pentru dvs.?
Un an nu vi se pare cam putin?

Stiu pe cineva care spunea ca s-a rugat 7 ani ca Dumnezeu sa-i dea un copil.
Ce s-ar fi intamplat daca dupa primul an ar fi cazut in deznadejde?

Citat:
Si inca o intrebare.Voi va rugati pentru pace in lume?Eu ma rugam,dar acum chiar daca mai mentionez in treacat prin rugaciune sa fie pace in lume nu mai am speranta ca o sa fie pace vreodata.
E bine si frumos sa va rugati pentru pacea lumii. Si Biserica se roga, la fiecare Sfanta Liturghie.
Asta nu inseamna ca peste noapte toate razboaiele dintre oameni vor inceta - asta se va intampla abia dupa a doua venire.

Dar s-ar putea ca anumite lucruri rele sa fie mai putin rele decat daca nu s-ar ruga nimeni.

Citat:
Unele lucruri chiar sunt imposibil de implinit..asta am realizat de-a lungul timpului,nu conteaza cata credinta ai.
Pe ce anume va bazati atunci cand afirmati asta?
Adica sunteti perfect convinsa ca ati experimentat o credinta atat de mare si puternica incat sa faceti astfel de afirmatii?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nelamuriri Biblie/Religie Raziel Generalitati 98 04.06.2011 22:15:50
nelamuriri mariamary Generalitati 4 23.01.2010 11:04:24
Iisus, Sf.Taine si Sf.Apostoli - nelamuriri sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 31 17.12.2009 08:50:09
Cateva nelamuriri zoridezi Din Vechiul Testament 17 28.09.2009 18:41:21
Nelamuriri cu privire la slujbele pentru nascuti sophia Botezul 4 22.06.2009 18:17:35