Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2010, 18:24:24
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de modele Vezi mesajul
Lasa omule cainii in pace, ce ai cu viata lor! Pai ce legatura are mielul, purcelul si vitelul cu catelul? La ce-ti foloseste una bucata halca de catel ma intreb eu? Acum ce propui, daca sacrificam unele animale pentru hrana, sa ne apucam a macelarii si catei, numai asa, ca sa nu fie ei mai cu mot? Uite ca eu cred ca ei sunt mai cu mot. Un caine iti este mai credincios decat oricare din prietenii tai. Se vede ca nu-ti plac cainii si deja vezi in ei un pericol public, cand de fapt pericolul public suntem noi oamenii, cu rautatea noastra. Haideti sa fim mai buni cu tot ce este in jurul nostru, fie el si un caine amarat si abandonat... nu este vina lui ca trebuie sa-si traiasca viata pe strazi.
Eu i-as lasa in pace,mai omule, dar nu ma lasa ei pe mine,uneori...
Ai dreptate cand zici, ca e mai periculos omul rau. Insa scuza-ma ,nu e rau omul care vrea ordine si disciplina pe strazile romaniei,si nu tigania balcanica care e acuma in unele orase,mai ales in suduu tarii !
Am mai intrebat pe aici, si nu a putut nimeni sa-mi raspunda : Or fi la unguri caini ? la nemti poate ? la frencezi, la polonezi ? la ukraineni,poate, se pot vedea pe strazi cate un raket insotit de un caine, sau la rusi ,cate un mafiot cu o haita de caini prin oras pe langa kremlin?
suedezii, poate au si ei caini prin orase ,finlandezii,grecii...sarbii ?
hai sa ne mai comparam si cu alte popoare pe tema asta,ca sa stim,daca mai sunt si alti iubitori de caini maidanezi ca noi in europa !!! sa stim alte popoare mai luminate la minte cum procedeaza ? io cred ca e instructiv sa vedem altii cum fac ?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! guardian knight Generalitati 20 30.08.2012 23:00:28
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Cainii,prietenii lui Lazar!... 14carol06 Generalitati 0 05.02.2009 16:35:05