![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema cainilor comunitari este una spinoasa, dar nu de nerezolvat, faptul ca ramane nerezolvata tine doar de nepasarea autoritatilor care, Slava Domnului, de la revolutie incoace au tot fost sponsorizati si ajutati in acest sens, dar nu au vrut sa faca nimic.
Tocmai imi povestea sotul despre o intamplare aflata pe la patronii si politicienii pe care i-a intalnit prin intermediul serviciului ( care nu are de-a face cu acestia ). Cica s-a gasit o asociatie non profit si a sunat asociatiile care se ocupa cu administrarea problemei cainilor vagabonzi din Galati sugerandu-le sa accepte sa le ofere hrana pentru animale pe o perioada de un an sau doi, absolut gratis, insa, totul sa se realizeze in mod oficial si legal. Societatea respectiva care detinea responsabilitatea pentru intretinerea cainilor a refuzat categoric, desi cainii traiau ca vai de ei . De ce ? Din motive politice si din motivele tipice la romani ; cum sa mai primeasca astfel fonduri financiare ? de unde sa mai fure aceste fonduri ? Logic !... Unde este iubire de animale, unde sa mai incapa si credinta presupusa a poporului " ortodox ", unde sa situam primejdiile la care sunt supusi oamenii care merg pe strada ? Nu avem unde, nu ne ajunge tara asta, nu ne ajunge lumea asta, nu ne ajungem nici noi insine caci tare perversi ne-am mai facut. Nu inteleg, totusi, asociatiile astea care se bat in piept pentru drepturile animalelor, unde-si tin adevarata mila si compasiune si ce fac in mod concret pentru aceste animale ? Personal, ocolesc doua, trei sau , chiar patru strazi numai sa nu dau de un caine. Imi este frica de ei fiindca sunt cu adevarat violenti, mai ales cand se aduna in haite, pun, efectiv, monopol pe zona in care traiesc. Nu se poate asa ceva, nu se poate sa nu poti merge pe strada, sa nu poti lasa copii sa se joace in parc sau in fata blocului, sa nu poti merge cu bicicleta si nici sa nu poti alerga pentru sanatatea organismului. Exista un pericol real in ceea ce priveste aceste animale ale strazii, iar problema trebuie rezolvata, nu doar " predicata " si masluita in fel si chip fata de poporul prost si rabdator. Imi doresc sa pot alerga dimineata in parcul de pe langa casa, dar nu am cum din cauza cainilor. Cum de in alte tari se poate, iar la noi...NIMIC ! Nu sunt pentru eutanasierea bietelor animale, ar trebui sa existe si alte solutii viabile si concrete, insa, sincer, daca v-ar omora un caine vagabont copilul sau ruda apropiata, cu siguranta ati fi in stare sa cumparati o mitraliera si sa curatati toate zonele fara sa va mai ganditi, manati de o durere mult prea nedreapta datorita societatii mizerabile in care traiti.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|