Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 18:39:31
Florin Liviu
Guest

Implicit Mai vrei explicatii ?

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Imi aduc aminte ca mama fusese bolnava, internata in spital. Se vedea cum sufera animalele pe care ea le ingrijea cu atata dragoste, lasandu-se flamanda pe ea , pentru a le hrani pe ele mai intai. Pareri si pareri... Daca Dumnezeu le-a facut, inseamna ca au si ele un rost pe lume, si fac parte din Universul creat cu multa dragoste de Cel Preainalt...Am si eu o parere... te rog , ma iarta!
Abureli draga mea !

Tu stii ca Bucurestiul este un oras pustiu noaptea pentru ca nimeni nu are curajul sa iasa pe strada din cauza haitelor de caini ? Ti se pare normal ! Cainii sunt stapanii noptii si de multe ori nu putem dormii din cauza lor !
Si ca sa revin cel care invata altceva decat cuvantul lui Dumnezeu si al Sfintilor Parinti nu este decat un smintitor ! Iar parerea lor o cunoastem daca cercetam un pic !
Iubirea pentru animale este o alta inselaciune de la diavol ! De animale trebuie doar sa ne servim in masura in care putem si nimic mai mult ! Altfel e smintelala !
Si nu cainele este cel mai bun prieten al omului ci Dumnezeu ! Ca sa vezi diferenta si inselaciunea de la diavol !
Canta la alta masa iubirea ta de animale sau plimba-te cateva ore dupa miezul noptii prin Bucuresti ! Revin-o dupa aceea cu pareri personale dar fondate !
Si nu-ti mai cere iertare ! Mai bine citeste-i pe Sfintii Parinti si-nvata sa traiesti ! Eu asta ofeream gratis !

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! guardian knight Generalitati 20 30.08.2012 23:00:28
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Cainii,prietenii lui Lazar!... 14carol06 Generalitati 0 05.02.2009 16:35:05