Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2010, 19:33:08
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit Klaus Kenneth -interviu

Nu vreau să mă mândresc, dar am avut o relație specială cu Părintele Sofronie. Când a fost pe moarte, în ultima lună de viață, nu primea la el oameni mai mult de douăzeci de minute, pentru că era foarte slăbit. Douăzeci de minute pentru episcopi de seamă. Într-o zi, a ieșit din casă și i-a spus părintelui Zaharia și părintelui Rafael: Azi am o întâlnire foarte, foarte importantă. Ei i-au spus că niciun episcop nu s-a anunțat, deci cine vine? El a spus: Trebuie să mă întâlnesc cu Klaus. Și a venit în camera mea și a rămas nu douăzeci de minute, nici șaizeci, ci două ore! Cei de afară au crezut că murise. Și am primit atâta iubire, atâta bucurie…

Părintele Zaharia mi-a zis odată că Dumnezeu și-a luat revanșa asupra diavolului prin mine, că vreme de treizeci și șase de ani am fost în iad, iar acum am în mine un izvor foarte puternic de iubire față de toată lumea, chiar și față de cei care nu mă simpatizează. Sunt foarte recunoscător părintelui Zaharia, părintelui Rafael…

Ortodoxia este un lucru atât de minunat, dacă o iei în serios! Și Dumnezeu, la fel.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VAI VAI CE AM AUZIT emanuel2007 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 212 18.10.2008 22:28:55
Am auzit de un film fain! fratia Stiri, actualitati, anunturi 4 07.08.2008 20:21:45
Ati auzit de ... eternetyz Stiri, actualitati, anunturi 5 28.02.2007 16:25:06