Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2010, 14:58:53
marta_lena's Avatar
marta_lena marta_lena is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.10.2009
Implicit O parere...

HRISTOS A INVIAT!

Eu nu-l cunosc pe acest scriitor nici nu am citi cartea lui insa...am citit comentariile de aici si imi pun unele intrebari cum ar fi:
De ce ne legam atat de mult de el? cand avem atatea carti....manuscrise...bliblia..inclusiv...sfanta traditie....sa citim, oare toti le-am citit?
Fiecare e liber sa citeasca ceea ce simte...insa nu sa judece....fiecare vede intr-o carte altceva decat vede celalalt...
In concluzie....tot ceea ce face sufletului nostru bine...sa citim, iar daca avem indoieli sa ne intrebam...duhovnicul...despre cartea pe care o citim....cu siguranta are o explicatie...

Doamne Ajuta!

P.S. Si ca sa fiu un pic subiectiva, parerea mea este ca tot ceea ce e legat de Dumnezeu...nu are nevoie de publicitate pt ca pur si simplu are prin existanta....

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VAI VAI CE AM AUZIT emanuel2007 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 212 18.10.2008 22:28:55
Am auzit de un film fain! fratia Stiri, actualitati, anunturi 4 07.08.2008 20:21:45
Ati auzit de ... eternetyz Stiri, actualitati, anunturi 5 28.02.2007 16:25:06