Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2010, 10:55:34
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
sa-mi fie cu iertare, dar ai putea sa-mi explici si mie ce ai vrut sa spui in ultima propozitie? ca zau ca n-am priceput... ba chiar am cautat pe net sa-mi improspatez cunostintele, am zis ca am uitat eu intelesul cuvintelor "etimologie" si "slavona" dar....

http://ro.wikipedia.org/wiki/Limba_slavon%C4%83
http://ro.wikipedia.org/wiki/Etimologie
Adevarat s-a Inaltat!

Semnatura AndreiCozia pare a fi a unui roman. Pe un site crestin ortodox romanesc un astfel de pseudonim ascunde de fapt un un filorus care amesteca otodoxia rusa si proletcultismul sovietic sub aparentele unui oarecare Cozia (roman) de peste ocean. Nu m-ar deranja daca si-ar limita osanalele la acest nivel. Dar, daca i-ai fi citit postarile anterioare, ai fi constatat ca nu gaseste nici un cuvant de respect pentru valorile nationale romanesti.

Antroponimie ruseasca mi s-a parut ca nu cuprinde si valentele ortodoxe.

Daca am gresit, te rog sa ma corectezi, nu-i bai.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."

Last edited by laurschepsis; 13.05.2010 at 11:20:18.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cantarile Ortodoxiei cristiboss56 Rugaciuni 79 12.09.2013 23:02:06
Romanii nu-si respecta eroii ?! Radu32 Generalitati 26 07.12.2010 18:43:29
Rugăciune pentru EROII DIN DECEMBRIE 1989 cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 3 22.12.2009 19:58:49
Duminica Ortodoxiei + cristiboss56 Diverse Sarbatori 2 28.02.2009 22:36:50
Eroii nu mor niciodată! delaro Stiri, actualitati, anunturi 4 31.12.2007 17:32:19