Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2010, 18:40:38
Florin Liviu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Eu prefer sa nu scriu in dosare si documente ca sunt ortodox si sa le dau la toti peste nas cu titulatura mea de mare credincios. Nu crezi ca este cu muuult mai crestin sa te straduiesti sa te comporti ca atare, civilizat si cu respect pentru Dumnezeu nu sa injuri lumea pe privat asa cum spui ca ai facut-o

Lectii sunt multe dar numai cei care aud pot intelege, cei invirtosati in titulaturi nu au cum.
Si tu dai lectii. Noi am avut credinta interzisa din nastere fratele meu cel bun iar de tine nu stiu cum a fost. Poate c-ai fost mai fericit. Iar cea care trebuie sa ma judece este Maria Luisa nu tu. Iata ca ea nu m-a acuzat dar tu o faci. Iti este superioara si tie. Noi suntem mandrii sa ne afirmam si pronuntam credinta noastra sfanta si nu ne va mai inchide nimeni gura. A stat destul inchisa si n-o deschidem pentru tampenii ! Chiar vrem s-o facem auzita ! Eu personal am suferit mult din cauza evreilor hulitori de Dumnezeu si Maica Domnului si poate multi de pe acest forum le cunosc firea.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotul roman omnipod Preotul 21 09.03.2012 19:52:15
Dictionar forum Melissa Generalitati 38 10.02.2011 10:26:18
A fi roman,o rusine mihailt Generalitati 129 05.09.2010 19:52:32
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) LapetiteMoc Generalitati 0 27.04.2010 11:38:20
Episcop roman rapit de k.G.B. praxis Intamplari adevarate 2 18.11.2008 01:48:05