![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"Cei ce se rusineaza de Mine, si Eu Ma voi rusina de ei in fata Ingerilor lui Dumnezeu"
|
|
|||
|
|||
![]()
Le-am inchis gura la hulitori ! Ei nici macar nu stiau ca Moise si Ilie se inchina la Dumnezeu. Vai de ratacirea lor !
Binecuvatata esti in cer si pe pamant Nascatoare de Dumnezeu pururea fecioara ! Miluieste-ne pe noi pacatosii care te cinstim ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau poate ca si tu esti din aceia care vorbesc cu duhurile patriarhilor si a profetilor? Desi poate nu ar trebui sa-mi bat maxilarele degeaba..dar iti spun doar ca da, Ilie si Moise au aparut in timpul schimbarii la fata insa nu au spus nici un cuvint, documentat in Biblie, deci conjunctura acestui mister si relatia lui cu Iudaismul, CREDE-MA pe cuvint ca nu este pentru tine de dezlegat |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Va leg cu puterea Sfintului Duh sa spuneti care este Dumnezeu adevarat !
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot ce poti tu sa legi pustiule sunt sireturile de la adidasii mei! :)))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa in cugetul si rationamentul oamenilor, Dumnezeu nu va interveni caci le-a dat liberul arbitru si libertatea de a spune ce vor ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
„Eu sunt Domnul și nu mai este altul, afară de Mine nu este Dumnezeu." (Isaia 45:5) „...nu este decât un singur Dumnezeu.” (1 Corinteni 8:4) Ce vreti, fratilor? sa dovediti mieii ca-s miei pentru ca-l iubesc pe Dumnezeu? Last edited by maria-luisa; 17.05.2010 at 19:50:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Ne batjocoresc evreii in casa noastra... Sa nu fie la noi !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|