![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]()
Pana aici cred ca am raspuns mai sus.
Citat:
Experienta mea curenta si cred ca si altii pot sa o intareasca, chiar si femei este aceea ca barbatii, chiar daca sunt mai putini, sunt mult mai disciplinati ca femeile atunci cand sunt in biserica. Cele mai multe certuri si actiuni "babesti" (fa, aia n-are basma, aia are fusta scurta, aia e rujata, aia nu sta unde/cum trebuie, da-te fa din strana ca asta e locul meu) sunt initiate de femei. As putea spune chiar ca au un monopol cvasi-absolut in directia asta. De obicei cand suna un celular in biserica, in 80% din cazuri posesorul este o femeie. Citat:
Concret. Citat:
Interdictia intrarii chiar cu animale de sex feminin este practic doar un simbol. Intrarea/stabilirea femeilor este interzisa pentru ca in momentul in care acest lucru s-ar intampla, atunci ar apare si cupluri, oamenii ar incepe sa locuiasca acolo fara a fi neaparat monahi, n-ar mai fi manastire ci o zona turistica oarecare. Iar zone turistice (cu manastiri) mai are Grecia. Meteora de exemplu, care e superba. Citat:
Citat:
Eu n-am auzit de vreun duhovnic care sa recomanda femeii sa ia bataie de la barbat. De altfel este un lucru f. cunoscut cum ca de cele mai multe ori femeia poate evita sa incaseze bataie de la barbat folosind gargara cu ceai de musetel in momentele de criza. Citat:
Last edited by AlinB; 25.05.2010 at 00:55:51. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Femeia daca este murdara sa nu intre in biserica? | clementia | Generalitati | 74 | 27.06.2011 00:16:30 |
femeia in biserica-intrebare | copilu | Reguli in Biserica | 8 | 25.09.2010 17:37:49 |
De ce poarta femeia batic in biserica? | ortodoxie | Intrebari utilizatori | 3 | 28.06.2010 09:42:33 |
de ce Biserica nu face mai mult? | anamariaplop2000 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 18.05.2010 18:07:25 |
Femeia in biserica | iosif | Reguli in Biserica | 73 | 02.11.2009 05:44:25 |
|