Citat:
În prealabil postat de ory
Mai Andrei, crede-ma, daca esti in impas si framantat de nu mai stii de tine, munca devine o adevarata terapie. Dar, daca esti doar istovit de munca, dar esti bine cu latura afectiva in familie, atunci ai nevoie de relaxare si de drumetii piparate cu gesturi si lucruri frumoase si memorabile.
Deci, este o diferenta ! Tocmai de aceia am sugerat munca, pe langa efortul fizic si uitarea problemelor interioare, si satisfactia de-a ajuta pe maicute la treaba, care se dovedeste a fi una reala.
Cel putin la bucatarie unde, persoana de rand se trezeste prima si se culca ultima, un mic ajutor reprezinta o binecuvantare.
|
Stiu Ory, nu ai idee cit balegar am adunat de la vaci,lapte, galeti, cite lemne am taiat veri de-a rindul, citi busteni am carat in spinare din padure cu alti frati,...astfel incit lucrul la bucatarie parea o binecuvintare :)) plus slujbele.
Lasa sa se mai "trateze" si altii,... eu cind ma scol la minastire cu noaptea-n cap pentru a merge undeva prefer sa fie la pescuit( acolo da tratament in linistea apei unde doar bataia pestelui care ataca se aude, o adevarata intilnire minunata cu Dumnezeu!) sau la cules de plante medicinale in zorii zilei pina nu-si pierd puterile acumulate in timpul noptii, si alte "gesturi " de genul asta :))