![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mergi in continuare pe calea asta si Dumnezeu o sa-ti.. nu stiu, o sa-ti curete si o sa-ti alcatuiasca intr-un fel sufletul. In Acatistul Sfantului Duh zicem: Vino si lumineaza intunecata netocmire a sufletului meu.. E ceva prin care toti trecem la un moment dat, o stare de nedumerire si.. cred ca netocmire e cel mai bun cuvant, de altfel. Partea buna e ca.. repet, tuturor ni se intampla. Sau ma rog, multora, majoritatii.. Suficient de multi dintre noi trec prin asa ceva incat sa fie scrisa intr-un acatist problema asta :) Pe care Dumnezeu o cunoaste si o ingaduie cu un scop. Deci, ai incredere in Dumnezeu si roaga-L sa rearanjeze El puzzle-ul sufletului tau. Si o va face, chiar daca nu azi sau maine, insa va veni si ziua in care o sa-ti dai seama ca defectul asta a fost tamaduit. Si-atunci o sa vezi mai clar si situatiile concrete de viata, pentru ca un suflet care nu-i chiar bine "intocmit", nici lumea n-o poate oglindi si simti cu acuratete.
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 20.07.2010 at 14:08:54. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
putin monofizitism NP? | Patrie si Credinta | Secte si culte | 88 | 07.03.2012 09:11:12 |
Un cor mai putin obisnuit | Mihnea Dragomir | Craciunul - Nasterea Domnului | 32 | 05.12.2011 02:40:58 |
putin ajutor | Calin21 | Exorcismul | 8 | 05.06.2011 19:11:06 |
PUTIN-felicitari | cozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 12 | 27.12.2007 19:20:00 |
|