Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2010, 15:40:32
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit la fix... dar amara precizare !!

Citat:
În prealabil postat de aureliapopescu Vezi mesajul
Imi cer iertare, fiindca am crezut ca poate exista CINEVA ce ar putea avea INTRADEVAR nevoie sa mearga in manastire.
Imi cer iertare ca anuntul meu formulat atat de simplu a fost interpretat in diferite si diverse chipuri si forme: de la ironie la umor de proasta calitate.
Imi cer iertare ca am trezit in unii sentimente urate si ca fara sa vreau a trebuit sa-i pun sa arunce cu pietre in oameni nevinovati.
Iertati-ma pentru anunt!

De dracii, de prostii, de necredinta, de ,,glumite' , de aiureli ideative, de tagaduiri , de dezinteres, de nepricepere, de rastalmaciri , de opinii rele si prost sustinute ... si de multe alte asemenea suntem buni cu totii !!
De lucruri serioase , de maturitate, de adevar si de dreptate, de cultura solida si folositoare, de nevointa curata, de marturisirea dreapta... nu ,,prea" suntem in stare cei mai multi !!!
Pomul bun se cunoaste dupa roadele bune ... omul bun se cunoaste dupa faptele bune si nu dupa vorbele bune ! De vorbe toti suntem in stare, dar de fapte ... nici pe departe !
Ce frumos spune Mintuitorul si ne invata cum sa cunoastem oamenii buni !!

Restul, doar vorbe... multe vorbe si intentii de care ne fringem ca sa parem cineva !!!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cine vrea sa invete sa impleteasca matanii,serafim Sebastiana Stiri, actualitati, anunturi 26 08.04.2017 17:48:21
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. tigerAvalo9 Intamplari adevarate 4 20.12.2012 12:22:21
Cine vrea sa aiva arsa cartea pacatelor: Cartea lui Iosif tamplarul spre_rasarit Generalitati 1 29.12.2011 13:04:00
Cine vrea sa ma ajute!?! podolski_2 Generalitati 0 04.01.2010 20:38:00