![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[quote=Dumitru73]Tu nu-ti dai seama cat de grav ar fi daca s-ar intampla asa ceva. Gandeste-te doar la miliardele de oameni care ar ramane pe drumuri. Daca s-ar intampla asa ceva, omenirea nu ar scapa decat daca ar cadea mana din cer, ca in vremea exodului. Bineinteles ca nu vorbim de o extinctie totala.QUOTE] Chiar nu-mi dau seama cat de grav ar fi daca s-ar intampla asa ceva...din contra cred ca ar trai doar cei care doresc sa traiasca dand slava lui Dumnezeu pentru toate...cei care nu stiu decat sa apese pe buton si sa le vina totul de-a gata, plini de fandoseli si figuri ar trebui sa se gandeasca ca pot veni vremuri preistorice si sa invete sa se adapteze....iar daca nu, asta este...nu este obligatoriu sa traiasca toata lumea.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! | luminitapreda | Despre Sfanta Scriptura | 38 | 22.08.2013 21:20:05 |
ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 11 | 30.11.2009 19:37:17 |
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... | Aionut | Generalitati | 12 | 10.11.2009 20:44:47 |
ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 21:50:26 |
|