![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Referitor la faptul ca detest discutiile de acest gen cred ca nu m-am facut inteleasa...sunt persoane in necunostinta care discuta pe un anumit subiect si isi sustin ideile pt ca ei asa stiu sau isi imagineaza...sincer la acest capitol si eu imi imaginez multe, asta nu inseamna ca stiu ceva sau am dreptate....de aceea prefer doar sa citesc ca sa aflu de la cei ce cunosc, eventual sa intreb...dar ca sa am un dialog cu schimb de idei pe un subiect pe care nu il cunosc mi se pare aiurea... eu cu fizica mai putin...deci nu ma bagati in stiinte exacte ca ma pierd :)))))))
|
|||
|
|||
![]()
ok dispare curentul, nu ar fi mare bai sa zicem ptr unii, dar ce facem cu cei care depind de medicamente si care se fac in industrii ce folosesc evident curent? si ar mai fi si alte probleme cum ar fi operatiile samd care se fac tot cu aparatura conectata la curent....sau ne facem cu totii bine si nu mai avem nev de nimic brusc?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cum omenirea a supravietuit mii de ani fara curent ar putea s-o faca si acum,de ce nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar putea si acum sa supravietuiasca fara curent. De ce n-o face? Pe langa unii calugari si unele sate uitate de lume toti ceilalti aleg sa foloseasca electricitatea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! | luminitapreda | Despre Sfanta Scriptura | 38 | 22.08.2013 21:20:05 |
ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 11 | 30.11.2009 19:37:17 |
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... | Aionut | Generalitati | 12 | 10.11.2009 20:44:47 |
ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 21:50:26 |
|