Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2010, 01:01:18
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Draga bemedeule, pe mine m au vindecat atat de bine astia ca tine la 16 ani, de mi am facut nitica biblioteca pe puterile mele ca sa nu mai am nevoie vreodata de orgoliile voastre dragi mie...

In consecinta recomand la toata lumea o carte foarte fain scrisa de un american, doctorul Mark Stengler 113 remedii naturiste ale medicului homeopat Mark Stengler, cu amendamentul ca nu v as recomanda si remediile homeopate de acolo, si ceva ce bemedeului nu o sa i placa, un gram de propolis pe zi creste de zece ori eficienta antibioticelor, dar mai sunt si altele despre nemaipomenita lume a medicinei academice...

Manual de supravietuire pentru cei sensibili
Vindecarea lui Pavel Chirila
Lumea medicamentelor Arcadie Pecek editura Teora
SI MULTE ALTELE....

Mi se pare si normal sa deranjeze pe multi ca pana si in State au ajuns sa creasca consultatiile la cabinete de medicina alternativa semnificativ, deci oamenii nu sunt de prostit asa intruna cu intelepciunea de o medie de cati ani pana la desfintarea inca unui medicament ?

De ce nu este omul in stare ca sa si hraneasca orgoliul ? Cand nu ar fi nevoie decat de clinici performante ca ale doctorului Mark Stengler mult mai eficace decat medicina academica a orgoliilor egoiste...

Dar asa este, Sfantul Ciprian si Iustina a fost doar un basm, iar medicina academica este prin succesele proprii triumfatoare...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul spre_rasarit Generalitati 106 12.04.2011 21:13:50
Lupta impotriva demonilor, patimilor, vraji, farmece, magie si dobadirea mantuirii sofia_78 Generalitati 14 11.01.2011 14:19:05
Cafeaua reduce riscul aparitiei cancerului absolutep0wer Generalitati 2 29.06.2010 06:49:57
Lupta pasiva vs. lupta activa catalin755 Generalitati 22 28.06.2010 16:35:42