![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu este cel care vindeca. O poate face prin medicamente sau prin castraveti, paduchi...prin orice! Medicina este o stiinta care ca toate stiintele a descoperit citeva din tainele lui Dumnezeu. Un medicament cu o anumita doza raportata la un numar de kg are in general acelasi efect (la majoritatea pacientilor) si efecte secundare diferite de la om la om pentru ca Dumnezeu si viata ne-au facut unici! Nu are efect la toti pentru ca vindecarea tine de Dumnezeu chiar daca noi am descoperit citeva din tainele Lui. Acum Dumnezeul crestinilor este un Dumnezeu smerit caruia nu i-a placut nici cind era pe pamint sa arate minunile sale. Oblojirea naturista este originea medicinii si chiar astazi medicina se serveste in obtinerea de noi medicamente de oblojirea naturista. Coaja de salcie este originea aspirinei si atropina se scoate din matraguna etc. Oblojirea asta naturista insa este departe de a fi stiinta si ca atare este deosebit de periculoasa. Nu tine cont sau tine f. rar de greutatea pacientului, de bolile colaterale si ce-i mai grav nu are o doza fixa: "un hran, o bucata de scoarta de salcie, 5 radacini de leustean " samd in plus respectivele remedii nu au doar o substanta activa ci mai multe de care desigur nu ai nevoie in afectiunea ta! Medici sint si buni si rai asa ca si rezultatul unui tratament poate fi bun sau rau. Vracii sint intotdeauna buni! rezultatul este intotdeauna pozitiv. Nu exista niciodata contraindicatii. Orice leac vindeca macar 100 de afectiuni deodata! Hai sa fim seriosi. Eu unul nu-s deosebit de inteligent, dar nici chiar intratit de zevzec! Cind Dumnezeu vindeca printr-un medic, laudat este medicul. Cind o face printr-o planta s-ar putea ca cineva sa-si dea seama ca Dumnezeu sta in spatele vindecarii. Acum tu daca ti-ai ascunde binele facut in spatele cui ai face-o? Pe mine nu ma mira ca tocmai romanii sint atit de inversunati in naturisme. Cei de virsta mea au fost nevoiti sa le foloseasca cei de astazi incep si ei sa fie nevoiti. Romanului nu-i place ceva cu ordine, bine chibzuit, comun; romanul este un arist repede de mintuiala si cu cit mai mult tam-tam! Toti sintem medici. Toti recomandam. Toti stim. Atita doar ca daca ni se infunda uitam sa-i dam sotului cu cancer bicarbonat si alergam la medicina. Eu numesc chestia asta ipocrizie...dar sa poate sa fi uitat limba romana! O mare "vina" in naturismele astea il au monahii/monahiile. Parerea mea este ca acest grup este mai aparte fata de noi. Ei traiesc pentru Dumnezeu (nu ride Clausi , eu vorbesc de cei adevarati) si ca tare stiu ca vindecarea este la Dumnezeu si Dumnezeu nu se poate ascunde de ei..... si ii vindeca si prin castraveti. Face minunea mai des si mai pe fata. Dar e bine sa-i cerem lui Dumnezeu mari minuni pentru noi? Pentru ca o vindecare medicala daca vine are la baza citeva din legile fiziologice, chimice, fizice date de Dumnezeu si descoperite de noi in timp ce o vindecare naturista se bazeaza pe "Doamne l-ai vindecat si pe Gheorghe cu urzici, fa-o si cu mine!" Ma gindesc la pr. Paisie care nu s-a tratat cu radacini si a mers in spital. Oare de ce? Ma opresc aici, pot sa continui luni intregi dar stiu ca cel mai des nu-i de folos. Omul intelege doar ce doreste si nimeni n-a reusit sa convinga vreodata pe altcineva decit de lucruri de care acesta era sau dorea sa fie convins. Sa te ajute Dumnezeu sa nu trebuiasca sa te tratezi naturist ca medicina nu stie ce sa-ti faca! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul | spre_rasarit | Generalitati | 106 | 12.04.2011 21:13:50 |
Lupta impotriva demonilor, patimilor, vraji, farmece, magie si dobadirea mantuirii | sofia_78 | Generalitati | 14 | 11.01.2011 14:19:05 |
Cafeaua reduce riscul aparitiei cancerului | absolutep0wer | Generalitati | 2 | 29.06.2010 06:49:57 |
Lupta pasiva vs. lupta activa | catalin755 | Generalitati | 22 | 28.06.2010 16:35:42 |
|