Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2010, 17:42:25
Nicole_Alma's Avatar
Nicole_Alma Nicole_Alma is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Norvegia, dar romanca in suflet
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mar1vs Vezi mesajul
Nu-mi vine sa cred!
Pe un forum "crestin ortodox", unde acest grup de oameni predomina apare o asemenea intrebare?? Pai ce intrebare e asta, fratilor? Ba mai sunt si multi care nu sunt hotarati ce sa raspunda...

Da' voi ati auzit de fenomenul Pitesti? De reeducare? De biserici daramate, de Sfiniti Parinti care au infundat puscaria, si de securisti care s-au infiltrat in Biserica (si care sunt si astazi "preoti") desi n-au nicio tangenta cu religia? Pai, ca si crestin ortodox ar trebui sa urasc comunismul mai mult decat pe dracu' insusi! Si il urasc, desi nu ma consider crestin...

Ca ateu il urasc, pentru ca cei 45 de ani de dictatura rosie prin care am trecut sunt respnsabili pentru jegul social in care ne aflam...
Si, credeti-ma, stiu despre ce vorbesc!
Din pacate multi crestini n-au inteles ideea: COMUNISM = ANTI DUMNEZEU. Paradoxal, nu, tinand cont de site-ul pe care ne aflam?

E dureros ca multi crestini neaga atrocitatile facute de comunism si uita ca multi au platit cu viata pt credinta impartasita. Stiu, unii vor spune ca sunt mucenici, dar mucenicii astia faceau parte din elitele care ar fi trebuit sa nasca viitorii conducatori ai tarii. De ce e Romania unde e acum? Pt. ca condusa de fosti comunisti, incompetenti care au facut parte din vechiul sistem si si-au bagat tentaculele lungi in democratia subreda de dupa revoluite, omorand orice speranta de a razbate a oamenilor onesti .

p.s. - Pt un ateu pledezi f. bine, probabil ai trecut prin multe.

Last edited by Nicole_Alma; 17.08.2010 at 17:58:35.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre cumnati COSMINA Generalitati 18 26.02.2019 02:13:29
Comunism¡? CristArg Generalitati 32 07.01.2011 14:51:01
Socialsim si comunism crestin Stefan500 Generalitati 7 11.10.2010 00:54:10
intre cer si pamant floaredecolt Generalitati 1 31.03.2008 13:24:00
Diferente intre B.O. si B.C. Laurentiu Biserica Romano-Catolica 44 11.12.2007 19:15:09