Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.08.2010, 13:58:55
Nicole_Alma's Avatar
Nicole_Alma Nicole_Alma is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Norvegia, dar romanca in suflet
Religia: Ortodox
Implicit

Si inca ceva: am obsevat ca norvegienii desi isi permit, nu epateaza cu masini scumpe, bijuterii sau mai stiu eu ce excese. Raaar vezi cate o masina de lux a vreunui excentric si putini isi permit ambarcatiuni de lux. In ceea ce priveste impozitele si taxele, acestea sunt f mari, si cresc direct proportional cu marimea venitului. Cu cat castigi mai mult, cu atat dai mai mult la stat. Astfel, nimeni nu e lasat sa se imbogateasca prea tare, iar cei mai saraci sunt ajutati. Deci tot o forma de comunism, nu? Dar e capitalism, totusi.

In Romania s-a pus taxa unica astfel incat sa le faciliteze celor bogati ascensiunea mai rapida. De ce oare? Va raspund tot eu: din cauza sistemului de valori dus de rapa. Oare cu bani poti cumpara orice? Hmmm... ma indoiesc. Mantuirea cu siguranta nu o poti cumpara.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre cumnati COSMINA Generalitati 18 26.02.2019 02:13:29
Comunism¡? CristArg Generalitati 32 07.01.2011 14:51:01
Socialsim si comunism crestin Stefan500 Generalitati 7 11.10.2010 00:54:10
intre cer si pamant floaredecolt Generalitati 1 31.03.2008 13:24:00
Diferente intre B.O. si B.C. Laurentiu Biserica Romano-Catolica 44 11.12.2007 19:15:09