Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Erai tu sigur că nu îl știu și de aia te dai mare, și ești obraznic..
|
Iar inventezi? Cu ce m-am dat mare si cu ce ma rog sunt obraznic? Te-am rugat sa ne spui si noua cand va veni Ilie,ca prea mare tam-tam faci pe aici.
Citat:
. cu un biet bătrân de 92 de ani
|
Sau cu un mincinos?? NU ai 92 de ani.
Citat:
cred că m-am lăudat când am zis că am ieșit din desfrânare, deci sunt chelbos, bălos și ud și așternutul... credeam că am reușit să ies din vsovi și să merg spre vsPovivi dar se pare că mai am lăstăraș din care iese seva...
|
Iti recomand un psiholog.
Citat:
Tu oricum n-ai priceput nimic și insinuezi prostii că aș fi susținut eu ce spui dumneata, Eu am zis către MariaMargareta că nu sunt botezat la Pucioși dar îi cred pe ei cu toată siguranța
|
Crede-i. Si Eva l-a crezut pe sarpe,esti la fel de liber ca ea. Doar de-aia te-a inzestrat Dumnezeu cu rationament.
Citat:
și îl aștept pe Ioan-Ilie ca să vie să boteze ca să consfințească relația de credință...
|
Vine IOAN! Ioan si atat (ma refer la nume,ca asa va veni impreuna cu Enoh),niciun Ioan-Ilie sau ce mai debitezi dumneata.
Citat:
și ăsta nu este un al doilea botez cum susține MM, ca să scoată că ar fi ei sectă, ci este ceea ce este și va fi cu siguranță, și nu înseamnă lepădare de Iisus Hristos când tocmai în Numele Domnului Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu ne vom boteza, cei ce se vor boteza... În numele cel NOU al Domnului Iisus Hristos...
|
Wow,mai nou Dumnezeu are mai multe nume? Unul e vechi si demodat,nu se mai "poarta",e "expirat" si trebuie sa alegem numele cel nou al Lui ca altfel ne vom duce in iad,nu? Interesant.
Citat:
căci Enoh, Duhul lui Enoh a fost deja peste părintele Arsenie Boca...
|
Crezi dumneata... Sfintii care au proorocit despre sfarsitul lumii si semnele vremii au proorocit cu totul altceva despre Ilie si Enoh. Interesant cum dumneavoastra indrazniti sa contraziceti cuvantul lui Dumnezeu trimis prin sfintii Lui.
Citat:
ci spuneam ce cred că se va întâmpla foarte curând... presupun eu, că așa îmi iese mie la socoteli...
|
Daca socotelile va ies asa cum v-a iesit si varsta de 92 de ani atunci e clar
Au mai incercat si altii sa socoteasca... si nu-mi amintesc sa le fi fost de vreun folos.