![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vsovi=vsovivi . Adică, tot un drac! Ai modificat de mai multe ori 42 în 92 și iar în 42, dar poza ta de pe cartea de identitate, chelboșel și băloșel, te-a dat de gol. Ai în mod sigur 42 cu 7. Repede, treci în cearceafuri ude, până nu e prea târziu și ți se topește de tot materia cenușie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" ... dadaiștii, yesmenii, nu cumva sunteți voi? " Acest "voi" este factor comun pentru dadaiști și yesmeni, deci e vorba de aceeași mulțime ("voi") , a cărei elemente sunt simultan dadaiști și yesmeni, deci dadaiștii și yesmenii sunt același lucru, nu o enumerare de elemente distincte. Asta pentru că ai pretenția să gândești logic. Dar mai trebuie să depui și puțin efort. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Știu că nu crezi că au apărut omizile, așa că uite aici, să nu zici că te trimit să cauți singură. Dă-mi Doamne rogu-Te mintea românului cea de pe urmă ca să nu am parte de omizi! Că auzi ce zic unii la știri că cică criza financiară e de vină... Păi cum să fie CRIZA de vină... Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 15:31:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine cel puțin că ai avut curajul să recunoști. Mai rămâne să recunoști că Pucioșii sunt sectă, chiar dacă indirect o faci prin faptul că intenționezi să accepți un al doilea botez, botez pucioșesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce să recunosc „draga” mea? Păi n-am ce să recunosc că nu am ascuns nimic, ci iată că v-am destăinuit și o Taină foarte mare, cu câteva postări mai înainte, iar de recunoscut am recunoscut mereu și iar recunosc că Pucioșii nu sunt sectă ci poborul Domnului Iisus Hristos și voi toți ceilalți care îi acuzați pe ei sau pe ceilalți frați creștini sunteți sectă rea. Căci este scris să nu judeci și să nu te mândrești căci a Mea este răzbunarea și nu a omului... dar voi nu ascultați... nu că nu puteți ci fiindcă nu vreți. Păi vine Ilie să facă botezul, vine Ilie iar! Sau nu știi că după Cuvântul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, vine Ilie..? Deci iată că îl aștept pe Ioan-Ilie... și o să mă botez și o se boteze pe toți cei ce cred... Nu e vorba de venirea de dinainte ci acum e aia de dinapoi. Și nu e vorba de botez cu apă cum a fost mai demult ci acum e un botez cu apă și cu foc! Botez duhovnicesc. Că Domnul nu a venit să ne lovească cu toiagul... ci să găsească oaia cea pierdută... dar pare că prea puține își dau seama cât sunt de pierdute și rătăcite... mult prea puține. Deci nu ei sunt sectă ci voi... că din pricina necredinței și minciunilor au apărut omizile în Prahova și la Techirghiol, că prea le întoarceți mereu ca la Ploiești... viceversa, vicentoarsa, viceglobulpământesc... stop. Și v-am zis că nu e nici un glob ci glob de apă Cristalină și limpede, cuprinsă într-un Cub ceva mai mare pe care nu îl atingea, apă fără lumină până în adâncul genunii, a fost la Început toată Creația, Cerul și Pământul, atunci când a apărut brusc din Dumnezeu, fără timp, și apoi a Lucrat Domnul Lucrarea Lui Dumnezeu... Eu sunt, Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Deci cel mai mare păcat e ăla de la început și ăla de la sfârșit, că restul vieții omului e viață de mlaștină... e statornicia în întinare. Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 16:12:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
că iată ce susții: Citat:
Cap sau pajură... ia să vedem ce pică... eretele sau scăfârletele? Sigur că e totuna la voi... cu puțin efort lingvisvistic. Pentru ce nu dați Cezarului ce este al Cezarului și Lui Dumnezeu ce este a Lui Dumnezeu? Deci: A cui sunt însemnele și diadema? Căutați pe Iona în pântecul peștelui și dați-L ca dare... Căci acestui neam viclean și desfrânat nu i se va da alt semn decât semnul lui Iona proorocul. Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 16:39:07. |
|
||||
|
||||
![]()
vsovi si ia spune-ne si noua cand vine Ilie. Banuiesc ca stii si anul si ziua si ora,nu? Ne poti lamuri te rog si pe noi pacatosii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mă, nu vă mai scoateți mereu și victime vrednice în timp ce mă ispitiți... Păi eu sunt vsovivi... Dar dacă i-ai pus întrebarea lui vsovi, ți-a răspuns, că la vârsta lui de 42 de ani și 6 luni nu mai știe pe Adevărul așa ca mine care am 92 de ani și 7 luni. Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 16:59:14. |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci ma rog,raspunde-ne tu. Nu vreau deloc sa te ispitesc,doar am pus o intrebare simpla in speranta ca am putea primi un raspuns care sa ajute la mantuirea noastra. De ce vrei sa ne gaseasca Ilie nepregatiti? Spuneai ca ne iubesti,ca ne ierti,insa acum vrei sa ne trimiti in fundul iadului pastrand totul doar pentru tine sub scuza "ispitirii"? Parca erai un biet batran,de unde atata rautate in tine?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 19:42:51. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta | Eugen7 | Dogmatica | 80 | 08.02.2013 09:24:46 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Ce este pacatul? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 13:11:18 |
Ce este pacatul? | iosif | Generalitati | 77 | 24.03.2007 03:24:51 |
|