Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe
Cazul de fata il discutam cand vom avea si hotararea Arhiepiscopiei. La modul teoretic, tocmai asta este problema cu canonul 27: Sfintii Apostoli "au uitat" sa mentioneze si exceptiile. Hai sa fim seriosi, chiar vrea fratia ta sa lase impresia ca ar trebui sa se introduca la facultatea de teologie si cursuri de autoaparare, poate chiar kung-fu? Poate facem un schimb de experienta cu calugarii shaolin! Iarta-mi ironia!
|
Hahahaha,fara suparare,mi-a placut mult faza asta cu schimbul de experienta.....nu stiu exact ce s-a intamplat acolo,numai Dumnezeu stie,e greu sa emitem judecati si sa dam verdicte,oare nu suntem noi mai pacatosi decat aceia pentru a judeca....?Nu stiu daca asta trebuie sa fie comportamentul unui slujitor al Domnului fie el preot sau calugar.....chiar homosexual sa fi fost celalant,nu cred ca Hristos l-ar fi snopit in bataie.....
Oricum,astfel de scene nu fac decat sa arunce(inca) o umbra de indoiala si rosine asupra Ortodoxiei,si da din nou apa la moara dusmanilor lui Hristos sa arunce cu pietre in clerici si mai ales in monahism...calugarul ala prin comportamentul lui,nu si-a facut rau lui insusi atat cat a facut rau Ortodoxiei in general...si este trist...
P.S. :) Privind cu un ochi "critic",in miscarile mainii lui (si fara gluma) am recunoscut cateva tehnici de lupta orientale,in special chinezesti,derivate din Wudang (un stil de lupta kung-fu shaolin din muntii Chinei cu acelasi nume) sau cel putin asta mi-a lasat impresia.....