Citat:
În prealabil postat de kiralina
NU pot ierta neadevarurile ce le spui despre mine!te-as ierta daca ai afirma despre mine chestii adevarate,oricat m-ar durea,dar sa spui ca imi dau importanta doar ptr ca nu ai ce sa spui despre mine......sa insinuezi ca am afirmat ca doar ce simt unii e important......vino cu ceva real.....
|
cum sa puteti ierta stimata cand dvs. spuneti despre Preacuviosul Maxim ca e sfintisor de 2 lei?ma intreb ce va poate face pe dvs. sa vedeti realul?realul pe care-l vedeti dvs. credeti ca e real?LUMEA(omul necredincios) este primul vrajmas in calea mantuirii

rin lume se inteleg oamenii necredinciosi,e lumea celor ce din toata voia s-au unit cu sfaturile necuratului,e lumea pentru care nu s-a rugat Mantuitorul(Ioan 17,9).E gura satului,gura vecinului si de multe ori gura si faptele celor din casa ta(Matei10,36).Oamenii acestia ai lumii au o ciudata ,,rusine de afi buni''.Bunatatea ta ii arde,si se trudesc sa te scoata de vina cu tot felul de ponoase.Acestia,sau lumea,iti iarta orice ticalosie ai face,oricat ai starui cu sufletul,dar NU TE IARTA nicidecum sa le-o iei un pas inainte si sa te faci mai bunLumea e veacul viclean(Galateni1,4);placul oamenilor(Efeseni6,6) si slava desarta(Ioan2,16).Gura lumii graieste ale stapanitorului ei(Ioan5,19),diavolul.De aceea avem porunca:Nu iubiti lumea

ofta trupului,pofta ochilor si TRUFIA vietii,care nu sunt de la Tatal(I Ioan2,15-16)Cine vrea sa biruie prima piedica in calea mantuirii-,,lumea''-,are la indemana acestea trei:rabdarea,IERTAREA,rugaciunea.Cine vrea sa biruie lumea e dator cu IERTAREA(oare ma veti putea ierta ?eu am facut-o deja,sincer),oricate necazuri ai patimi de la oameni,ca unul ce stie ca fratii sai stau legati intr-o robie straina,in intunericul necunostintei de Dumnezeu si de ei insisi.Iar in al treilea rand,cine biruie lumea,se roaga Tatalui in ascuns sauin gand pentru orice fiu al lui Dumnezeu oricat de rea purtare ar avea,si oricate rele ti-ar face.In rugaciunea cu gandul sa sfii smerit,sa-ti aduci aminte de greselile tale,si zi:,,Doamne,iarta-i vorbele si mie faptele" VA ROG INCA O DATA SA MA IERTATI