Citat:
În prealabil postat de Daniel777
E adevarat ce spui,dar iarasi e o modalitate de a devia discutia de la subiect,asa cum se procedeaza pe toate topicurile,din pacate.
Nu asa raspunzi la intrebare! Tu ai raspuns la o intrebare pe care nu am pus-o! Intrebarea ar fi fost: Cum sa facem ca sa postim si noi ca ei? Dar intrebarea nu a fost asta,ci de ce faceau acel lucru ,nu de cine ascultau,sau unde traiau,sau in ce secol vietuiau...
Atentie la intrebare si raspuns! Nu mai raspundeti la intrebari care nu s-au pus,care le considerati implicte subiectului,si care de fapt ascunde adevaratul raspuns.
|
Imi cer iertare, Daniel, dar mi-am permis sa merg cumva inaintea timpului. Eu cred ca este foarte simplu: cand te apropii de Dumnezeu te desparti incet incet de lume, de legaturile cu ea.
Dar foarte foarte multi s-au ratacit vazand in aceste nevointe doar partea lor oarecum exterioara, intr-un fel in mod mecanic (fac asta/ma mantuiesc). Parintii cautau evident dragostea lui Dumnezeu.
De aceea mi-am permis sa atrag intr-un fel atentia (celor ce citesc) ca nu trebuie sa uitam ca totul era facut sub indrumarea duhovnicului, singurul in masura sa cunoasca masura fiecaruia, bineinteles prin iluminarea Duhului Sfant.