![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu sincer m-am cam saturat sa ne tot uitam inapoi. E vremea sa traim prezentul si sa pregatim viitorul. Asa cum se gindesc ei la cruciade ne gindim si noi la navalirile otomanilor. ISTORIE! La fel de bine putem fi anti-semiti pentru ca evreii l-au ucis pe Iisus! Istoria e frumoasa, e bine de cunoscut...dar nu-i bine sa ricai prin ea. Desigur nu arderea coranului e datoria crestinului. Dar nici "in sfatul necredinciosilor" sa te amesteci, nu-i datoria lor. Cu atit mai putin e datoria lor de a da margaritare porcilor. Unde mai pui ca ni se cere sa-i socotim "dusmani si vamesi" Si repet pentru a mia oara. Omul musulman este un inselat. E vina lui ca se lasa inselat asa cum e vina noastra cind o facem. Noi nu luptam cu finta musulmana ci cu islamul ca mijloc de inselare a lui Tangalache! Problema mare este ca finta biologica musulmana inselata e cea care violeaza, distruge. Ce putem face? Nu stiu! Sincer nu stiu dar un coran mai putin este un inselat mai putin sau o posibilitate de inselare mai putina. Desigur nu cred nici ca s-ar putea arde toate coranurile de pe lume si nici nu o cer. Dar lasind de aici8 un pic, de dincolo un pic ajungem dupa cum vezi sa credem ca coranul e o carte sfinta, islamul este adevarul partial si/sau complementar crestinismului iar musulmanii sint oi...ca toate oile! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|