![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred ca Iisus a ras- la fel ca multi, cred ca a zambit doar.
Oamenii rad. Rasul e o manifestare spontana si greu de controlat,nici n-ai timp sa te gandesti daca-i bine sau nu, si ai si ras. eu fac parte din persoanele care... rad destul de des. :D Nu ma refer la "crize de ras" ciudate gen Becali, dar cred ca rad ceva mai mult decat alte persoane in general. Ma gandesc ca rasul asta si faptul ca gasesc mai mult amuzament in jur decat altii ma face sa percep lucrurile putin mai ...vesele decat sunt. Sau ii poate face pe cei din jur sa creada ca sunt mai neserioasa sau ca am o oarece lipsa de respect... nu stiu. Nu siu nici cum mi-ar putea "modifica" personalitatea rasul. Sau cum imi modifica perceptia realitatii. Partea buna e ca tind sa vad mai mult partea amuzanta a lucrurilor si ma enervez mai greu din cauza asta. Dar poate ca asta imi scade putin seriozitatea si respectul fatza de cei din jur. De multe ori un ras (nu hohot...) numai, nelalocul lui, poate sminti pe cel ce ne priveste sa creada ca gandim ceva ironic/sarcastic despre ceea ce ne provoaca rasul- si sa gandeasca apoi la fel. Cred ca cel mai bine e sa incercam cat mai mult sa ne limitam la zambet, si daca radem, sa radem cat mai silentios. Eh, eu inca lucrez la asta... spun doar ce cred ca e bine. Mie personal insa rasul imi da ceva de furca... |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa-l visam pe Mantuitorul | tigerAvalo9 | Generalitati | 14 | 25.08.2011 10:48:50 |
Catedrala Hristos Mantuitorul din Moscova | alex79 | Intrebari utilizatori | 0 | 08.01.2011 17:01:48 |
La masa cu Mantuitorul | Scotianul | Biserici Protestante | 8 | 04.07.2010 21:40:11 |
Acatiste catre Mantuitorul | patinina34 | Rugaciuni | 22 | 14.04.2009 05:39:11 |
|