Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2010, 13:18:33
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 22.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Un om poate trece de la o confesiune la alta si sa fie despartit de Hristos. Exista una singura, adevarata, care il are pe Hristos asa cum exista una singura adevarata, calea cea stramta spre mantuire.
Calea este una singura dupa cum bine spuneti, Hristos. "Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
A te simti implinit si confortabil nu e totuna cu a fi in adevarata credinta. Credinta nu este ceva care poate fi preferata: eu prefer aici ca uite canta mai frumos, ba eu prefer aici ca uite sunt mai multi, etc, ba aici ca am scapat de canoane, etc...
Da, oamenii trebuie sa traiasca in ascultare de Hristos, dar in ascultare de Hristos cel adevarat, nu de cel fals.
Corect, poti sa fii comfortabil intr-un cult si sa nu fii credincios insa daca va cercetati si dvs vedeti ca va place ortodoxia cu tot ce inseamna ea.
In ceea ce priveste Hristosul adevarat si cel fals care credeti ca sunt poruncile celui fals de considerati ca np asculta de el?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
A mai trecut un suflet la Domnul mela me Slujba inmormantarii 76 26.03.2016 19:24:54
Acestea au trecut sau inca nu? Mihai36 Din Vechiul Testament 1 26.06.2011 15:05:21
mesaje din trecut Jamaica Generalitati 4 28.11.2010 01:13:55
A mai trecut o zi... laurschepsis Generalitati 8 19.09.2009 00:28:33