Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2010, 12:54:53
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Mihaela observ ca tu tratezi discutia din punct de vedere religios intr-un mod superficial si asta deoarece pe tine nu te intereseaza subiectul religie ci subiectul OM, faci analiza comportamentala a oamenilor care nu are legatura cu religia in care s-au nascut....ceea ce spui tu vei intalni la fiecare natie....dar cu siguranta acest tip de comportament nu-l vei intalni la cei ce-si urmeaza si respecta credinta cu adevarat, inclusiv la crestinii ortodocsi...insa ca sa observi asta va trebui sa ai o gandire obiectiva si o cunoastere a invataturilor religiei respective...
Dar pana la urma nu asta e problema....ci, ceea ce m-a surprins este ca la un moment dat vorbesti despre oameni la persoana a 2-a ca si cum tu nu faci parte din aceasta categorie:
"Oamenii sunt ca niste roboti influentati prost prin propria credinta, asta s-a dorit, dar ei mai sunt inzestrati si cu discernamant si intelepciune dar calitatile astea au mucegait pe undeva in fiinta lor....Nu se folosesc de ele... E mai simplu ghidati si indrumati de alti "intelepti"... "...am avut tendinta sa te intreb tu din ce regn animal faci parte, sau de pe ce planeta esti? dar nu te mai intreb asta ca sa nu zici ca sunt ironica.

Din pacate eu asta am inteles din postarile tale, nu faci decat sa-i critici pe altii, tu excluzandu-te de pe planeta Pamant si atentionand in aceasi masura ca "nu era o provocare caci unde cearta nu e o cautam noi cumva"...deci, cu alte cuvinte nici pe mine nu ma intereseaza polemica, adica si tu ai zis, si eu am zis...si nu mai terminam.

Altfel mai spui ca "Suntem suprasaturati de ortodoxismul asta!"...adica, te-ai razgandit, nu mai vorbesti la persoana 2-a plural, acum vorbesti la persoana 1-a plural (adica te-ai inclus si pe tine) sau nu esti o persoana cu nick-name-ul MihaelaC....ci esti mai multe persoane sub acest nick-name?....in fine tu stii ce vrei sa zici...nu caut sa inteleg ce nu-mi este de folos.

Concluzia mea, asa la o usoara lectura a postarilor tale, este ca tu nu te-ai saturat de ortodoxie deoarece nici nu o cunosti....in realitate tu esti satula de tine si de lumea care te inconjoara...iar la acest capitol subscriu si eu cu brio...si eu sunt satula de multe din lumea asta dar inca n-am reusit sa ma satur de Hristos, de Maica Domnului, de biserica si vorbirea cu Dumnezeu....inca n-am reusit sa ma satur de ORTODOXIE si-i multumesc lui Dumnezeu si-n culcare si-n sculare ca mi-a dat ocazia sa o cunosc si sa o traiesc....ceea ce-ti doresc si tie din toata inima.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre Martorii lui Iehova andrewww Secte si culte 203 14.11.2016 02:43:30
Martorii lui Iehova si religia lor assiris Generalitati 25 10.03.2011 21:09:21
Ipoteze care au negat Invierea lui Hristos costel Generalitati 9 24.04.2009 08:45:23