Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2010, 16:07:55
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul

Și crede-mă, nu impreionezi pe nimeni cu ideile tale, corespunzi unui nivel pe care cei ce ți s-au adresat l-au depășit de mult și toate raționamentele tale sunt ultra-previzibile.
nu sunt ateu si nu vreau sa impresionez pe nimeni si, din cate am vazut eu, nu cred ca voi gasi aici raspunsurile pe care le caut. cred in Dumnezeu si am crezut ca cei care sunt ortodocsi de multa vreme mi-ar putea da niste raspunsuri care sa ma multumeasca. nu le-am primit, asta este, nu inseamna ca a fi ortodox este rau sa ca a fi (ca sa folosesc cuvintele voastre) eretic este rau. sunt 1 miliard de chinezi, 1 miliard de indieni plus un alt miliard de musulmani in lumea asta, nu cred ca biserica ortodoxa are singurul raspuns. singura mea nemultumire fata de religia ortodoxa este ca te departeaza in mod vizibil de ratiune. eu am sustinut peste tot ca religia poate coexista cu ratiunea, ca Dumnezeu poate fi simtit si de catre oamenii de stiinta insa ce am vazut aici da dreptate celor care m-au contrazis. nu am primit decat citate din carti vechi sau amenintari cu focul vesnic, piei satana si alte comicarii.
Oricum, mi-ar placea un raspuns pertinent la ultima mea intrebare: de ce Isus sta la dreapta lui Dumnezeu in ceruri? Mai are sens forma lui umana in ceruri? Astept un raspuns (altul decat "citeste sfintii parinti" sau "piei satana")
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? cosmotech Generalitati 6 16.10.2011 19:25:44
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? joshoo Generalitati 8 03.11.2010 13:02:11
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? annajanette Generalitati 27 28.06.2010 14:03:42
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? gpalama Secte si culte 23 31.05.2010 22:07:54
FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu andreicozia Din Noul Testament 17 23.02.2010 22:25:31