Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.10.2010, 18:24:11
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Era copil, era o formalitate.
Voi care aveti peste 27 de ani pe aici (adica: 21 din 89 plus 14 ani), cati nu ati fost membri UTC, hm? Ia spuneti? Care a avut constiinta si curajul sa spuna NU apartenentei unei miscari de tineret afiliata unui partid criminal si mincinos?
Eu una nu. Am fost in UTC cu toata turma. De altfel chiar era o formalitate.
(Am insa bucuria de a fi fost exclusa din UTC cand am facut cerere sa plecam in Germania. )
Da mai soro cum compari UTC cu tineretul lui Hitler?
Sau pe dl Ceausescu cu Hitler?
Pai dl Ceausescu a dat lege de de s-au interzis avorturile si cate si mai cate.
A avut niste mici greseli dl Ceausescu ca a prigonit un pic BOR .
Apoi ca s-a grabit sa plateasca datoria externa a Romaniei (care fusese facuta pentru a se construi metroul si altele) si a tinut populatia cu foarte putina mancare si in frig.
(da asta s-a facut pentru a se plati datoria externa;ce chestie dl Ceausescu vroia sa faca o lege prin care sa interzica ca Romania sa mai faca imprumuturi externe ).
Daca platea mai incet datoria externa sa nu lipseasca asa tare populatia de mancare si caldura acum poate am fi fost o tara foarte moderna cu o economie foarte puternica,cam cum este in China.

Last edited by mihailt; 13.10.2010 at 18:36:30.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Papa Benedict Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 243 30.06.2017 16:53:34
poti avea parte de ajutorul sfintilor??????? patricia2006 Rugaciuni 13 09.08.2014 00:40:43
Papa Benedict contesta Biblia? dianagroza Biserica Romano-Catolica 27 05.02.2011 21:07:36
Copiii nebotezati au parte de slujba inmormantarii? manuela_m Intrebari utilizatori 4 21.08.2010 18:23:53
Comunicat de presa - PF Daniel nu a facut si nu face parte din nicio loja masonica Marius247 Intrebari utilizatori 1 17.05.2010 18:51:11