![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai scris nu se compara tineretul lui Hitler cu UTC.
UTC era o simpla organizatie propagandistica.
|
||||
|
||||
![]()
Corect,tinerii viitori hitleristi erau crescuti si educati in principiul superioritatii rasei ariene,rasa care ar fi trebuit sa fie unica in lume,dar asta nu i-a impiedicat sa se imbogateasca de pe urma averilor confiscate de la cei pe care i-au dus in lagarele de exterminare,dupa cum nu se fereau nici sa foloseasca aurul dentar din protezele detinutilor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că e un lucru grav de tot..... A participat chiar și la lapidarea diaconului Ștefan. Citind acest topic am fost întărit foarte în credința mea......că multe lume pare să o ia razna dar nu sunt eu pus să judec pe nimeni. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa Benedict | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 243 | 30.06.2017 16:53:34 |
poti avea parte de ajutorul sfintilor??????? | patricia2006 | Rugaciuni | 13 | 09.08.2014 00:40:43 |
Papa Benedict contesta Biblia? | dianagroza | Biserica Romano-Catolica | 27 | 05.02.2011 21:07:36 |
Copiii nebotezati au parte de slujba inmormantarii? | manuela_m | Intrebari utilizatori | 4 | 21.08.2010 18:23:53 |
Comunicat de presa - PF Daniel nu a facut si nu face parte din nicio loja masonica | Marius247 | Intrebari utilizatori | 1 | 17.05.2010 18:51:11 |
|