Citat:
În prealabil postat de Marius22
Andrei, cineva trebuie sa o faca si pe asta. Actorul si spectatorul sunt parteneri intr-o conventie numita teatru, film etc. Tu platesti, el te bine-dispune.
Dar din perspectiva pe care o propui, am putea spune ca si chirurgia poarta amprenta practicilor de tortura sau, mai stiu eu, preotia, poarta amprenta samanismului. Or, este o mare diferenta.
Ca in toate artele si meseriile, sunt multi actori ce dau dovada de o mare sensibilitate nu doar artisitica, dar si religioasa.
|
De acord cu tine Marius22! Chiar am cunoscut o mare actrita a nationalului clujan...Ligia Moga...O femeie de exceptie , cu suflet curat si credincios! Acum a trecut dincolo ...Sigur in ziua de azi intalnim multa decadere dar ca intotdeauna nu putem generaliza!!! Si cu cat sa fie oare mai rai actorii care interpreteaza roluri pe texte imaginate, fata de medici intre care sunt homosexuali , si pt care PLICUL canta....altfel lasa omul de izbeliste(si stiu bine ce vb , k am patit-o cu mama mea.....dar Domnul a avut grija de ea) si exemplele pot continua...INSA clar NU TOTI sunt la fel.....